Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] thugs 4 life
dzis zupelnie z innej beczki
zdjecie pstrykniete po malym wystepie na osiedlowym festynie
zapraszam :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2007/05/171704325a948b4a-1.jpg
źródło (www.fotosik.pl)
Owszem, kadr ciekawy, ale mz mógłbyś zniwelować te przepały...
dzieki za komentarze...;)
faktycznie mogloby ich nie byc, ale dalem ciala przy robieniu zdjecia. mialem na zrobienie zdjecia jakies 5 sekund i tak sie spieszylem, ze nie zmienilem ustawien :)
nie zmienilem ustawien :)
a nie warto by może w jakimś trybie półauto z korektą ekspozycji? sam nawet polubiłem A:)
no, w takich sytuacjach jak ta, gdzie slonce co chwile sie chowalo i wychodzilo, a czeka sie na jakis fajny moment, to na pewno. i po fakcie sam pomyslalem, ze chyba dobrze czasami skorzystac z tego A ;)
ale to jak jazda z automatyczna skyrznia biegow...musze sie z tym przespac :D
czarek46
28-05-2007, 21:57
Ciekawa fotka... mi te przepały nie przezkadzają...nawet dodają uroku zdjęciu. Ale to takie moje zdanie.
jasiu102
29-05-2007, 10:24
naprawdę super klimacik mnie też przepały nie przeszkadzają
no pięknie... i zaraz się ktoś czepi , że to ... Thinky Winky i Dipsy ;)
IMHO troszkę te rozświetlenia rozpraszają ...
Nie wiem czemu tak wam nie graja te przepalenia - twarz, mocny punkt zdjecia naswietlona idealnie. Gdyby nie bylo tych przepalen, to z calosci wyszlaby szarawa papka, ktora na pewno nie robilaby juz takiego wrazenia. Podciagniety kontrast tez bardzo dobrze oddaje atmosfere leniwego osiedla skapanego w slonecznym żarze. Wg mnie lepiel byloby tylko minimalnie szerzej, zeby umiescic tych dwoch w jakiejs rzeczywistosci, ale poza tym naprawde klasa. Gratuluje.
Hah, prawie dwa lata pozniej ciagle wracam do tego zdjecia. Cos w sobie ma... Wupi, nie chcialbys sprzedac tego zdjecia? Na scianie bym powiesil ;)