Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Sylwia
Al Bundy
27-05-2007, 18:43
Zawaliłem dzisiejsze wykłady i wyciągnąłem z uczelni tę oto istotę. Oceńcie czy było warto...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/image/23820.jpeg)
dominik77
27-05-2007, 19:57
Bardzo przyjemne dla oka. A kolorki jakbyś wywołał w e6 (mniam).
PS. Jak Ty te dziewczyny tak łatwo namawiasz? Podziel się swoim warsztatem. Co na to Twoja dziewczyna/żona/kochanka? ;-)
dominik77
27-05-2007, 20:02
Oczywiście ta zlewająca się czerń...
Al Bundy
28-05-2007, 09:36
Podchodzę, mówię "cześć", mówię czego chcę... tak w skrócie :)
Żona jest wdzięczna że jej nie męczę...;)
to bardzo wyrozumiala zona ;)
modelka ma ciekawa urode, ciekawie wyszla, niestety, obrobka nie jest w moim typie
Kurcze, no jakoś mi ta fotka nie włazi. Nie wiem dlaczego, może obróbka, może kadr. Zajrzę tu za godzinę, może mi przejdzie ;)
Al Bundy
28-05-2007, 12:11
Dobra -przyznam że z obróbką szaleję ostatnio :) Szukam czegoś i nie wiem czego. Pokażę ją więc później bez przeróbek ;)
Dobra -przyznam że z obróbką szaleję ostatnio :) Szukam czegoś i nie wiem czego. Pokażę ją więc później bez przeróbek ;)
Poka, poka ;) Chętnie zobaczę jak to wyglądało zanim wpadłeś w szał obróbki ;)
fajne, ale wg mnie kontrast za duży
Madziulek
28-05-2007, 16:08
podobają mi się Twoje modelki są naturalne i kobiece
obróbka zdjęcia mi nie podchodzi , jakaś moda na wybielanie się zrobiła...tak samo jest u arsa...
modelka ma piegi ....? jeśli tak skutecznie je zniszczyłeś a szkoda :)
Al Bundy
28-05-2007, 16:57
Ma i to fajne. Pokażę jeszcze ;)
Jak dla mnie przedobrzyłeś z obróbką. Nie podobają mi się te wyjarane fragmenty... Poza tym ok :)
Al ma przeterminowana chemie hyhy
Al Bundy
29-05-2007, 23:29
Al ma przeterminowana chemie hyhy
Fakt - wyszła już nowa wersja :mrgreen:
bardzo ładna kobieta . Fotoszop tez bardzo mi sie podoba.. celowo zostawiles tylko to co istotne oczy, usta, brwi. POdkreslone zostaly podstawowe punkty które decydują o tym czy kobieta ma ładną twarz czy średnią . Ta ma bardzo ładną. Czasem takie przesycenie tez moze się podobac... ja jestem przykladem. Pozdrawiam