PDA

Zobacz pełną wersję : podsumowanie - CYKL 111-119 z NAGRODAMI

Archibald6803
04-10-2016, 21:28
Jak zapewne pamiętacie 04 sierpnia 2016r ukazało się

---
http://emotikona.pl/emotikony/pic/kaplan.gif
źródło (http://emotikona.pl/emotikony/) --
--- (ogłoszenie parafialne) --

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=274431

wybiła godzina 22.00......

przyszła zatem pora na PODSUMOWANIE

Na początek trochę statystyki:

cykl składał się z 9 zabaw, w tym były 3 zabawy z dedykowanymi dla nich specjalnymi RAWami (111–Milk, 115-biegly, 119-fafniak); w sumie na wszystkie zabawy przysłaliście 237 prac, a w głosowaniach wybieraliście najciekawsze prace 401 razy; wszystkie zabawy odwiedziło ponad 300 różnych zarejestrowanych na forum userów, a 71 z nich wzięło udział przynajmniej w jednej zabawie.

We wszystkich 9 zabawach autorzy 10 najlepszych prac otrzymywali punkty do Rankingu.
Ponadto, do tego samego Rankingu, w 6 zabawach ( 113-118 ) autorzy 10 najszybciej przysłanych prac z tego tytułu otrzymywali punkty dodatkowe.

Celem cyklu było jak najszersze rozpropagowanie zabawy; 119 edycja pełniła tu kluczową rolę – próbowaliśmy w niej bić rekord zgłoszonych do pojedynczej zabawy prac. Udało się. W stosunku do wcześniejszych zabaw uzyskaliśmy blisko 100% wzrost zainteresowania zabawą.

Przechodzimy do konkretów......

Poniżej znajduje się RANKING uczestników zabawy ( 25 najwyższych miejsc spośród 71 )
wraz ze zdobytymi przez nich w całym cyklu sumarycznymi punktami.

Miło mi jest ogłosić, że

http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif
źródło (http://emotikona.pl/emotikony/) zwycięzcą „Cyklu 111-119” zabawy w RAWki został

--------->>koesh<<-----------
który zdobył 92 punkty;
gratulacje !!!
http://emotikona.pl/emotikony/pic/oklaski.gif
źródło (http://emotikona.pl/emotikony/)

1.koesh.........................92
2.madebyzosiek…....... 82
3.zbyszekD7000...........76
ex aequo
3.Arczi_68…....................76

5.moshica....................63
6.thekrycha..................59
7.spirytus.................... 58
8.hatea....................... 48
9.notdot...................... 45
10.lortek..................... 42
11.nbogdan................. 37
12.banderas............... 36
13.karczek.foto…........33
14.kalZakath.................. 32
15.kolorowooka.............. 28
16.And.N........................ 27
17.Mateo2...................... 26
18.darkmajin.................. 24
19Flipoo......................... 22
20.Xawier80................... 20
21.Pebal …..................... 18
22.kkokosz..................... 16
ex aequo
22.no name 1 …............. 16
24.Fagot …..................... 15
ex aequo
24.kreatywna_herbatka... 15

Właściciel naszego forum – Jarek ( fomag) ufundował dla 12 najwyżej sklasyfikowanych osób z Rankingu wspaniałą nagrodę: FORUMOWĄ KOSZULKĘ – „nikoniarze.pl”

Dziękuję Jarku w imieniu obdarowanych osób !
( ponieważ ja – Arczi_68 jako osoba prowadząca cykl nie uczestniczę w rozdziale nagród to w moje miejsce otrzymuje ją kolejna, 13 osoba rankingu – karczek.foto )

---------------------------------------------------------

Obiecałem na początku cyklu, że osobie która wykaże się najwyższą „ściągalnością do zabawy” nowych userów ufunduję swoją prywatną nagrodę ( napitek wysoko% wykonywany własnoręcznie wg oryginalnych, bardzo starych receptur); długo się zastanawiałem komu ją przyznać; doszedłem w końcu do wniosku, że nagroda ta powinna trafić za całokształt do duetu >>zbyszekD7000<< +>> Dex<< Panowie; dziękuję Wam za aktywne propagowanie zabaw na naszym forum, w tym też i RAWków. Jestem pod wielkim wrażeniem Waszych działań zachęcających do uczestnictwa w zabawach.

-----------------------------------------------------------

Kolejną nagrodę którą mam przyjemność ogłosić ufundował nasz forumowy kolega >>rwpb<<
Stwierdził on, że skoro za najszybsze przesyłanie prac w edycjach 113-118 uczestnicy dostają dodatkowe punkty to mogą się dla uzyskania tych punktów spieszyć z obróbką, a przez to nie do końca porządnie wykonać pracę. Postanowił więc przyznać swoją prywatną nagrodę ( bon 100 zł na zakupy w wyznaczonym miejscu) dla osoby spośród tych wszystkich które przysyłały swoje prace na poszczególne edycje JAKO OSTATNIE, której praca zdobyła najwięcej głosów w głosowaniu
stworzyłem więc na potrzeby kolegi rwpb pomocniczy ranking z osobami, które ostatnie przesyłały swoje prace na poszczególne edycje wraz z ilością głosów które otrzymały w tej edycji:

KLASYFIKACJA rwpb

edycja 113 Banderas ...1 głos ,
edycja 114 nostromo ...2 głosy
edycja 115 flipoo …...7 głosów
edycja 116 Mateo2 ….5 głosów
edycja 117 flipoo …....7 głosów
edycja 118 flipoo …....11 głosów ,

Sumarycznie klasyfikacja >>rwpb<< wygląda następująco:
1. flipoo........ 25 głosów
2. Mateo2....... 5 głosów
3. nostromo..... 2 głosy
4. Banderas ….1 głos

W rankingu rwpb wygrywa więc >>flipoo<< , który przeważnie „za 5 dwunasta” dosyłał swoje prace, ale za to całkiem niezłe …...

---------------------------------------------

Jak pamiętamy – w edycjach 111 , 115, 119 mieliśmy do obróbki specjalne RAWy;
ich autorzy: >>Milk<<,>> biegly<< oraz >> fafniak<< w podziękowaniu za udostępnienie nam do zabaw swoich kadrów, otrzymują od fomaga również nagrodę : po FORUMOWEJ KOSZULCE

---------------------------------------------

Przypominam też, że w specjalnej 119 edycji autorzy 5 najwyżej ocenionych prac ( >>carlos_lo<<, >>MstrG<<, >>rwpb<<,>>ogryzek<< oraz z mojego nadania - >>kolorowooka<< ) otrzymali nagrody; tamte FORUMOWE KOSZULKI również ufundował fomag

--------------------------------------------

I tym sposobem szczęśliwie zakończyliśmy Cykl 111-119 zabawy w RAWki.
Cieszę się, że miałem sposobność go dla Was wymyślić i poprowadzić ; edycja 119 była w ogóle ostatnią edycją RAWków, którą na tym forum prowadziłem.....; dziękuję Wszystkim za uczestnictwo, przepraszam za drobne wpadki, które czasem mi się przydarzały.......; jak to mówią: „co złego to nie ja” ….. ;-)
Edycję 120 rozpoczął anonim, a prowadzić dalej już będzie kierownik RAWków – Spirytus , który miejmy nadzieję, szczęśliwie powróci do Polski z wakacyjnego wyjazdu „za chlebem”
Bardzo liczę, że w przyszłych edycjach zabaw frekwencja będzie co najmniej taka jak w edycji 119 …..;-)

Arczi_68 ( Archibald6803 )

---------------------------------------
Do ustalenia pozostają jeszcze sprawy techniczne odbioru nagród;

Do 14.10.2016r na adres email: [email protected]
następujące osoby:

1.koesh
2.madebyzosiek
3.zbyszekD7000
4.moshica
5.thekrycha
6.spirytus
7.hatea
8.notdot
9.lortek
10.nbogdan
11.banderas
12.karczek.foto
13.kolorowooka
14.Carlos_lo,
15.MstrG
16.rwpb
17.ogryzek
18.Milk
19.biegly
20.kalZakath (scedowana przez fafniaka)

przesyłają emaila o następującym temacie:

"Nagroda Nikoniarze + ( swój forumowy nick )"

w swoim emailu proszę podać następujące dane :
rozmiar koszulki ( XL, L, M, S ) jaka ma być dla Państwa przygotowana
Imię, Nazwisko , adres zamieszkania/przesyłki + telefon
(dane są potrzebne dla wykonania przesyłki)

oraz informację czy komuś z Państwa nie sprawi problemu odebranie nagrody osobiście w
jednym z 5 miast :
Szczecin, Gdańsk, Katowice, Poznań, Warszawa

kolor nicku osoby, które przysłała WSZYSTKIE swoje dane będę zmieniał z czerwonego na niebieski

o dacie gotowości przekazania nagrody informować będziemy osobnym emailem

thekrycha
05-10-2016, 22:24
Toś się nam rozpisał z podsumowaniem, ale trochę tego było, więc nie dziwota ;) Fajnie się czyta tak skrojony przekrój :D

Arczi, serdeczne dzięki za pierwszorzędną i niezwykle emocjonującą zabawę !!! Choć lały się pot i łzy ;) to bawiłem się naprawdę przednio, a element rywalizacji jeszcze bardziej podkręcił zabawę ... Jeszcze raz dzięki i WIELKI SZACUN :D 'Dobra robota' to za mało lub jak kto woli mao, bo w zabawach tak jest poprawnie :D Dzięki !!!

P.S. Wygląda na to, że załapałem się na forumowy unikat, ogromnie się cieszę i serdecznie dziękuję :D

Dzięki wszystkim za świetną zabawę :)

Pozdro Rawkowicze

zbyszekD7000
05-10-2016, 22:31
No kurcze i na flaszkę Arcziego się załapałem :) tego się nie spodziewałem.
Arczi, to my tobie dziękujemy za tak dynamiczne i ciekawe kierownikowanie :)
Zaszałałeś ostro i efekty widać :)
Rozkręciłeś zabawę tak że spirytowi teraz będzie ciężko dotrzymać Ci kroku w prowadzeniu kolejnych edycji ;)
Jeszcze raz wielki dzięki
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/08/papa-1.gif

spiritus
05-10-2016, 22:37
A i ja dziekuje Arcziemu za zastępstwo. Gdyby nie on to RAWki bylyby porozbijane mocno....a i tylu chetnych by nie było.
Mam nadzieję, ze w nastepnych edycjach tez taka frekwencja dopisze ;)

Dex
05-10-2016, 23:22
Wzruszyłem sie. A dopiero po wiadomości od Zbyszka wlazłem w wątek ;) byłem tu wcześniej, ale chciałeś by nie trollować to nie pisałem nic i... pewnie bym wlazł za jakiś czas ;)

Bardzo dziękuję za takie wyróżnienie [teraz powinienem sobie walnąc selfie i wrzucić do tematycznych jako gwiazda :mrgreen:]. Wystarczy, ze pozwalacie na zwykłe swojskie pogaduchy a to samo sie jakoś tak robi i nakręca ;)

Szacun za kawał dobrej roboty jaki odwaliłeś za Spiryta leniącego sie w jukeju :mrgreen: i za cyckowego rekorda ;)

moshica
06-10-2016, 09:30
WIELKIE DZIĘKI Arczi za wspólną zabawę, organizację całości i poświęcony czas !
Stanąłeś na wysokości zadania, było ciekawie, z humorem i co najważniejsze zgromadziłeś publikę i rozruszałeś "nasze" towarzystwo ;-)
Cieszę się również z zajętego 5 miejsca w rankingu i dzięki temu będę w "terenie" i w plenerze godnie reprezentował nasze forum z koszulką i logo na piersi ;-)
Dziękuję również wszystkim pozostałym uczestnikom wspólnej zabawy i rywalizacji...

kolorowooka
06-10-2016, 10:54
Archi Rawki pod twoim kierownictwem były emocjonujące :D
Jestem bardzo zaskoczona wyróżnieniem, dziękuję bardzo.

nie.Znajomy
06-10-2016, 13:39
o w mo..e jeża, a to mi się udało załapać na nagrodę. podziękował mocno bo się pryda
pomysłowy cykl + zawodowy prowadzący + superowi uczestnicy = sUKCES
koesh gratki

ksh
06-10-2016, 13:42
No to chyba popełnię pierwsze w życiu selfie w takiej koszulce ! :)
Dzięki za głosy, które uciułałem w największej ilości, zabawa była fajna, Arczi na szczęście zapał miał przez cały cykl i nie wypalił się, naganiacze głosowania byli aktywni co też trzeba odnotować jako pozytyw.

Podzielę się taką refleksją odnośnie gustów, o których niby nie powinno się dyskutować jak i tego co było nadsyłane do głosowania.
Nie da się ukryć że mało doceniane były prace, przy których autor poszedł dalej niż tylko zabawa suwakami, a zbyt doceniane były prace np jakieś pseudo hdr-ki, przesycone i zniszczone kontrastem czy podkręcaniem nasycenia itp.
Na początku cyklu był ten temat podjęty że trzeba się dostosować do gustów głosujących i ci co to zrobili zebrali dużo punktów.

Ja jestem dumny tylko z jednej swojej pracy jaką zrobiłem do tej zabawy, a robiłem ją przed zakończeniem przyjmowania prac.

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=274340

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/07/2ltsksh-1.jpg
źródło (http://i65.tinypic.com/2ltsksh.jpg)

Dzięki jeszcze raz i bierzemy się za nr 120 !
:)

.

moshica
06-10-2016, 16:00
Pamiętam to mój Rawek który w tej odsłonie zasłużenie zdobył 1 miejsce w Twoim wykonaniu ;-)
Brawo Koesh !!!

Archibald6803
06-10-2016, 22:21
Uzupełniłem pierwszy wpis.
Osoby które zdobyły nagrody proszę o szybkie przesyłanie emaili zgodnie z podaną procedurą.

rwpb
06-10-2016, 23:12
Bardzo ciekawa lektura. Wielkie gratki za pomysł i przeprowadzenie tych zabaw. Widzę, że nawet ja się załapałem na forumową koszulkę z czego bardzo się cieszę i dziękuję. Arczi, możesz napisać jak by wyglądał odbiór osobisty? Poprzez zaprzyjaźniony sklep?

Proszę kolegę flipoo o kontakt na PW celem ustalenie nagrody. Jaka była nagroda, to oczywiście napiszę w tym wątku.

Archibald6803
06-10-2016, 23:19
............ jak by wyglądał odbiór osobisty? Poprzez zaprzyjaźniony sklep? ........

Tak.

Każdemu, wszystko napiszę w zwrotnym emailu.

fafniak
07-10-2016, 07:25
Bardzo dziękuje za nagrodę, ale myślę że dla dobra zabawyn, należy przekazać koszulkę tym którzy starali sie i wysyłali obroabiane zdjęcia na kolejne konkursy. Może 13 osobę w rankingu? Całkiem serio....

Archibald6803
07-10-2016, 14:14
fafniak; to czy przekażemy Twoją nagrodę komuś innemu zależy TYLKO od Ciebie;

fafniak
07-10-2016, 15:09
No to przekazujcie

Archibald6803
07-10-2016, 15:13
Koryguję zatem listę nagrodzonych z postu 1;
nagroda przyznana fafniakowi, z jego szczerej i nieprzymuszonej woli wedruje do kalZakath

Archibald6803
11-10-2016, 09:22
Osoby nagrodzone bardzo proszę o przesyłanie zgłoszeń. Połowa osób jeszcze się nie skontaktowała.....
Proces rozsyłania nagród rozpocznie się dopiero gdy będziemy mieć KOMPLETNĄ listę.

rwpb
11-10-2016, 18:36
A ja ponownie proszę kolegę flipoo o kontakt na PW celem ustalenie nagrody.

kalZakath
12-10-2016, 10:23
Koryguję zatem listę nagrodzonych z postu 1;
nagroda przyznana fafniakowi, z jego szczerej i nieprzymuszonej woli wedruje do kalZakath

Wchodzę na forum, a tu tak miła niespodzianka :) e-mail z danymi poszedł.
fafniak Serdecznie dziękuję. You made my day ;)

Flipoo
12-10-2016, 19:16
Dziękuję za możliwość uczestniczenia w świetnej zabawie, tym bardziej, że po dzisiejszym powrocie z wakacji spotyka mnie TAKA niespodzianka:

ciach
Kolejną nagrodę którą mam przyjemność ogłosić ufundował nasz forumowy kolega >>rwpb<<
ciach
W rankingu rwpb wygrywa więc >>flipoo<< ciach

Jestem w szoku.

A ja ponownie proszę kolegę flipoo o kontakt na PW celem ustalenie nagrody.

Już piszę

nie.Znajomy
14-10-2016, 17:43
Podziękował za nagrodę
Miło

Archibald6803
14-10-2016, 20:05
Pozwalam sobie przypomnieć :

-------------------------------------------
sprawa nagród;

Do 14.10.2016r na adres email: [email protected]
następujące osoby:

1.koesh
2.madebyzosiek
3.zbyszekD7000
4.moshica
5.thekrycha
6.spirytus
7.hatea
8.notdot
9.lortek
10.nbogdan
11.banderas
12.karczek.foto
13.kolorowooka
14.Carlos_lo,
15.MstrG
16.rwpb
17.ogryzek
18.Milk
19.biegly
20.kalZakath (scedowana przez fafniaka)

przesyłają emaila o następującym temacie:

"Nagroda Nikoniarze + ( swój forumowy nick )"

w swoim emailu proszę podać następujące dane :
rozmiar koszulki ( XL, L, M, S ) jaka ma być dla Państwa przygotowana
Imię, Nazwisko , adres zamieszkania/przesyłki + telefon
(dane są potrzebne dla wykonania przesyłki)

oraz informację czy komuś z Państwa nie sprawi problemu odebranie nagrody osobiście w
jednym z 5 miast :
Szczecin, Gdańsk, Katowice, Poznań, Warszawa

kolor nicku osoby, które przysłała WSZYSTKIE swoje dane będę zmieniał z czerwonego na niebieski
-------------------------------------------------------

Jak widać jeszcze 4 osoby nie przysłały swoich danych. Nie chcecie nagrody ???

-----------------------------------------------------

fafniak
14-10-2016, 20:12
Wchodzę na forum, a tu tak miła niespodzianka :) e-mail z danymi poszedł.
fafniak Serdecznie dziękuję. You made my day ;)

Załatwisz mi teleportację na koncert prawdziwego bigbandu i wiadro trawy i lyskacza i będziemy kwita ;)

spiritus
14-10-2016, 20:34
Oooo...ja nie doczytałem i wysłałem na PW :D

Dobra, poszedł mail ;)

- - - - kolejny post - - - - - -

A resztę rumcajsów można przywołać tak: notdot Carlos_lo MstrG

Archibald6803
14-10-2016, 20:36
Oooo...ja nie doczytałem i wysłałem na PW :D

Dobra, poszedł mail ;

a telefona/komóry się Ty nie dorobił ?

Carlos_lo
14-10-2016, 20:38
no juz sie czlapie, juz juz
ale otsohoji? ;)

spiritus
14-10-2016, 21:03
Carlos_lo
Przeczytaj 4. posty wyżej :D

Carlos_lo
14-10-2016, 21:30
wyslalem emailem, w porzadku?

Archibald6803
14-10-2016, 21:31
notdot ; nie spij ! przysyłaj dane do wysyłki;
Spiryt ; telefon poproszę

zbyszekD7000
14-10-2016, 22:44
Co za niezdyscyplinowane towarzystwo z modem na czele ;)

Archibald6803
14-10-2016, 22:56
... prawda ? .... ;-)

spiritus
14-10-2016, 23:05
Co za niezdyscyplinowane towarzystwo z modem na czele ;)

Bandytyzm...nie popieram takiego zachowania
Który to taki niegrzeczny? :D

madebyzosiek
14-10-2016, 23:05
Bana mu, bana :D

spiritus
14-10-2016, 23:07
Bana mu, bana :D

Na tydzień za niesubordynację :D

rwpb
14-10-2016, 23:12
I zakazać mu wyjazdów z kraju...

spiritus
14-10-2016, 23:24
I zakazać mu wyjazdów z kraju...

Na 3 lata z zawiasami na 20. Do tego grzywna jakaś surowa i biczowanie...tudzież publiczne forumowe batożenie :D

zbyszekD7000
14-10-2016, 23:34
Trzeba zaraportować do szefa ;)
Za kare nie dać mu koszulki ;)

spiritus
15-10-2016, 00:02
Trzeba zaraportować do szefa ;)
Za kare nie dać mu koszulki ;)

Oooototototoo
Niech innym stawia w dodatku :P
Tfuuu...co ja plote. Przecie to o mnie chodzi a ja bidny :D

rwpb
15-10-2016, 00:03
... biczowanie...tudzież publiczne forumowe batożenie :D
Na pieszczoty trzeba sobie zasłużyć :lol:

zbyszekD7000
15-10-2016, 00:22
Prosze jak się wszyscy rozochocili, a biczowniczek brak ;)

notdot
15-10-2016, 07:37
Pobudka ostra ale już wysłałem dane swe
Dzięki

Archibald6803
15-10-2016, 10:06
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/02/kaplan-1.gif
W sprawie nagród;

Mamy już komplet zgłoszeń. Sporządzam listę zbiorczą i wysyłam ją przez Jacka_Z do fomaga.

W ciągu paru dni pojawi się informacja : co dalej ......

rwpb
15-10-2016, 10:56
Skoro o nagrodach, to z mojej strony będę też podawał losy nagrody dla Flipoo.
Flipoo wybrał sobie na alledrogo torby Manfrotto SOLO IV i Samsonite Ravena DF15. Przedmioty zostały już zakupione i myślę, że z początkiem tygodnia będą wysłane. Jednocześnie proszę o potwierdzenie otrzymania gdy zostaną doręczone w tym wątku.

Jacek_Z
23-10-2016, 20:20
Podobno sa pytania o nagrody. Fomag był za granicą. Listę nagrodzonych dostał w piątek. Będą to rozsyłali ze sklepu cyfrowe.
Będę informował kiedy pojawią się te 4 szt do odbioru w sklepach.

Gratulacje dla zwycięzców.
W następnym cyklu też są nagrody :)

Archibald6803
23-10-2016, 23:37
Bardzo dobra informacja Jacku.

Jak ktoś z nagrodzonych otrzyma przesyłkę z nagrodą - bardzo proszę wpisanie tu poniżej tej informacji.

Dodatkowe info; moja prywatna nagroda właśnie kończy się pichcić; we wtorek będę wysyłał.

zbyszekD7000
23-10-2016, 23:42
To trzeba będzie ją wyleżakować ;)

ksh
23-10-2016, 23:47
Że tak się zapytam bo tych tematów edycyjnych było sporo, co ja wygrałem ? :oops:

Archibald6803
23-10-2016, 23:54
Że tak się zapytam bo tych tematów edycyjnych było sporo, co ja wygrałem ? :oops:

nuwiuśką kuszulę .... :-)

- - - - kolejny post - - - - - -

To trzeba będzie ją wyleżakować ;)

nie ma takiej potrzeby, choć - nie powiem - wyleżakowana nabiera szlachetności ....

zbyszekD7000
23-10-2016, 23:54
Papa Smerf ( Arczi_68 ) przygotowuje tajemną miksture :) oj będzie się działo ;)

Flipoo
25-10-2016, 11:38
Skoro o nagrodach, to z mojej strony będę też podawał losy nagrody dla Flipoo.
Flipoo wybrał sobie na alledrogo torby Manfrotto SOLO IV i Samsonite Ravena DF15. Przedmioty zostały już zakupione i myślę, że z początkiem tygodnia będą wysłane. Jednocześnie proszę o potwierdzenie otrzymania gdy zostaną doręczone w tym wątku.

Jeszcze raz serdecznie chciałem podziękować koledze rwpb za niespodziewaną nagrodę.
Przesyłka dotarła. Wszystko jest ok. Już nie będę musiał nosić sprzętu w reklamówce ;-)

rwpb
26-10-2016, 18:35
A ja mam nadzieję, że jeszcze w wielu zabawach się spotkamy na tym forum. Prawda Flipoo?

zbyszekD7000
08-11-2016, 00:08
Arczi_68, dodatkowe wyróżnienie od kierownika, nagroda w formie buteleczki tajemnego napoju, mikstury o skrzętnie skrywanej recepturze do mnie dotarła, za co bardzo dziękuję i się oszczędnie tym napojem delektuję, co by na długo wystarczyło i przyjemne chwile umiliło
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/02/61wakacje-1.gif

Archibald6803
09-11-2016, 21:23
Cieszę się Zbychu, że smakuje; a czy drugi wyróżniony przeze mnie - Dex - też już otrzymał przesyłkę ?

Odnośnie głównych nagród ( koszulek ) - z tego co się dowiedziałem od Jacka (bo ja nie uczestniczę w procesie dystrybucji) trzeba się jeszcze uzbroić w chwilkę cierpliwości .....

zbyszekD7000
09-11-2016, 22:14
Pewnie że smakuje, zrobiłem szerszą degustację :)

Dex
09-11-2016, 22:24
a czy drugi wyróżniony przeze mnie - Dex - też już otrzymał przesyłkę ?

Przeca nawet Ci fotorelacje z otwierania zdałem ;)

spiritus
09-11-2016, 22:29

Wrzuć na forum...nie bądź taki :D

Archibald6803
09-11-2016, 23:30

Oj.... chyba przeoczyłem tą wiadomość .... :-( ;-)

zbyszekD7000
09-11-2016, 23:42
my też nie widzieliśmy :(

Jacek_Z
17-11-2016, 01:02
W temacie cisza, czy nikt nie dostał koszulki?
Do spraw technicznych został utworzony nowy wątek, proszę koniecznie oby osoby nagrodzone tam to przeczytały i napisały jak się sprawy mają
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=277442

hatea
24-11-2016, 09:12
Swoją nagrodę otrzymałam. Jeszcze raz dziękuję Arczi-emu za prowadzenie przefajnej zabawy i zorganizowanie świetnych nagród.