Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stokksnes
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/09/28694150085_7414ed644a_b-2.jpg
źródło (https://c6.staticflickr.com/9/8676/28694150085_7414ed644a_b.jpg)
Jedno z miejsc na Islandii, które zapamiętasz na długo.
Stokksnes
Jest to niewielki półwysep,
na którym można obserwować leżące foki na plaży
oraz ogrom ptactwa który zamieszkuje dużą część półwyspu.
Dodatkowo, widok z półwyspu na Islandię ( czyli ląd )
jest naprawdę majestatyczny.
Pozdrawiam
Rafal
Rafale ja to zdjęcie również zapamiętam, co za ujęcie i światło, po prostu brak słów. Jednym słowem magia, mistrzostwo po każdym względem, gratuluję!
O w mordę! Nie dość, że miejsce to jeszcze światło:-) Masakrycznie piękne!
Sebastianito
25-09-2016, 08:30
Jak to mówi Dawid Podsiadło: "Ekipa sprzątająca nie będzie miała co tu robić bo już pozamiatane"
Mistrzowskie to jest wejść komuś w kadr, narobić śladów po butach a się nie utrwalić na zdjęciu.
To jest dopiero mistrzostwo.
Jak już pisałem na fejsie fota niezwykła, najlepsza , top 1 :mrgreen:
Bardzo ładne miejsce i bardzo ładne zdjęcie...
Wywiera ogromne wrażenie.
Pier...le, wywalam kamere- nigdy nie zrobie takiego zdjecia. Albo nie- kamere zostawie dla dzieci a sam sie powiesze.
Właściwa osoba ,na właściwym miejscu o odpowiedniej porze , to nie mogło się nie udać . Jest grubo :twisted:
Można tylko pozazdrościć możliwości obcowania z takim cudem natury, ale jeszcze bardziej - umiejętności tak pięknego jego zaprezentowania. Chylę czoła.
Piękne zdjęcie pięknego miejsca. Czas zarezerwować bilet na Islandię, przymierzam się do niej od dłuższego czasu, a takie fotki zdecydowanie podnoszą apetyt na tę niezwykłą wyspę.
Cóż można napisać, wszystko już zostało napisane, więc się dołączam, miód, malina, palce lizać. Chociaż to co się dzieje w oddali po prawej (śniegi?) i po lewej (niebo) też przykuwa uwagę
Archibald6803
25-09-2016, 16:22
Rafał : ŚWIETNE !
W tym przypadku umieszczenie gór centralnie ma uzasadnienie :-).Gratulacje.
Fantastyczne foto i miejsce. Szkoda, że więcej nieba nie dałeś.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Pozdrawiam
Rafal
Gdzies juz to zdjecie widzialem i chyba nawet skomentowalem, najlepsze twoje zdjecie do tej chwili, pewnie bedzie jeszcze lepiej, ale to jest TOP.
Kolory, jakosc, swiatlo, plany...bomba po calosci.
Świetna praca Rafale! Żałuję, że nie udało mi się w to miejsce dotrzeć, no ale przynajmniej Twoja praca mi to trochę rekompensuje ;-) Bo moment i wykonanie pierwsza klasa.