Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Kult w Płocku
Kolejny koncert po Dodzie w Płocku.
Kult grający m.in. piosenki Taty Kazika zagrał tam, gdzie część z tych piosenek powstała. Przedstawiam Wam moją foto-relację z tego koncertu. Oczywiście oczekuję komentarzy :mrgreen:
1.
.
.
10.
EDIT - brak plików na serwerze.
Na zakończenie dodam, że ochrona znowu nie puszczała pod centrum sceny pozostawiając nam 5m^2 z jednej i drugiej strony sceny... Żeby przejść trzeba było doginać za sceną. Czy w innych miastach też tak wykombinowali? Tragedia...
dla mnie tez ok, szczególnie nr 9 a nieco diabolicznie wyszła 3 przez co zwróciła moja uwagę
Mnie się podoba, ładnie wyszło. 9 najlepsze.
Robiłem zdjęcia na koncercie Kultu na opolskich piastonaliach....można było focić tylko przez 3 minuty a potem wyjazd i kombinowanko :) Za to u nas to się działo ciekawiej pod barierkami niż na scenie ;)
Witam ,
Fajny koncert! Ale tróki bym nie dawał, kazik wszyszedł potwornie ( dosłownie przez te czarne cienie na ustach ).
Świetne 7,8,9! I chwilia i wykonanie. Gratuluj i pozdrawiam:
AMI
Dzięki za komentarze :-) 3jka celowo wstawiona bo Kazik zabawnie wyszedł - takie było oświetlenie i tak wyglądał...
Przemek - szeroki i pół szerokie są robione moim tamronem a portretowe Goldena VR'ką (jak zaczął robić swoim
szerokim to dał mi swoją szklaną lufę.
Mam jeszcze pytanie - czy na fotkach jest wyraźny szum (interesuje mnie zwłaszcza 9). Dzisiaj zdjęcia widziałem w pracy na mońku kolegi i się przestraszyłem. Jak obrabiałem u siebie to nie widziałem tak dużego szumu. Jak jest u Was?
P.S.:
w ten weekend Brodka, Zakopower i T.Love. Mam nadzieję, że mi się coś uda.
Niedzwiedz
28-05-2007, 21:51
super !!!! jak dlamnie foty oddaja fajny klimat :)
Dzięki za komentarze :-) 3jka celowo wstawiona bo Kazik zabawnie wyszedł - takie było oświetlenie i tak wyglądał...
Przemek - szeroki i pół szerokie są robione moim tamronem a portretowe Goldena VR'ką (jak zaczął robić swoim
szerokim to dał mi swoją szklaną lufę.
Mam jeszcze pytanie - czy na fotkach jest wyraźny szum (interesuje mnie zwłaszcza 9). Dzisiaj zdjęcia widziałem w pracy na mońku kolegi i się przestraszyłem. Jak obrabiałem u siebie to nie widziałem tak dużego szumu. Jak jest u Was?
P.S.:
w ten weekend Brodka, Zakopower i T.Love. Mam nadzieję, że mi się coś uda.
Dużo zależy od monitora czy lcd :) Ale taj jak mówi pebees na odbitce powinno być ok.
Pozdrawiam:
AMI
Wstyd przyznać ale... ja żadnego zdjęcia nie mam na papierze :( Wszystko co robię potem na płytki, na dysku trzymam tylko wersje z dłuższym bokiem 700px... Powinienem to zmienić chyba co?
Super, zwłaszcza podoba mi się 6.
Bardzo mi się podoba
Super oddaje klimat tej imprezy
Dzia :-)
Jako przeciwwagę dla 3jki dodam jeszcze jedno, żeby było widać, że gość uśmiechać się też potrafi! Jakościowo trochę gorsze ale ten uśmieszek... ;-)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2007/05/79431698-2.jpg
źródło (http://www.pbase.com/mziel/image/79431698.jpg)