PDA

Zobacz pełną wersję : Zdjęcia które nam "uciekły"...

fafniak
12-09-2016, 23:27
Taki luźny temat.
Dwa dni temu namówiłem moja zonę, aby pomogła mi przetestować sonoski plastik 50-210 czy jakoś tak...
Po oddaniu szkła wychodziliśmy ze sklepu i jak już na rowerki wsiedliśmy zobaczyłem przecudny obrazek. Facet wchodził do sklepu pchając przed sobą wózek a w nim stało dwóch bliźniaków, ubranych identycznie. Niebieskie spodenki i białe koszulki. Ciemne włosy.... Wyglądali jak duże lalki.
Niestety wszedł do środka dość szybko. Taki mi przyszedł tytuł do głowy:"była promocja to wziąłem dwa" ;)

RomanZWrocławia
13-09-2016, 10:36
Wrocław, basen, Pani. Ładnie opalona, wysoka, zgrabna, Z tyłu, tuż nad majteczkami tatuaż dużymi literami " S E X Y ". Absolutnie. Coś zwraca jej uwagę kiedy idzie. Gestem modelki strąca słomiano jasne włosy, sypiące się jej na twarz w półobrocie. Spogląda przez ramię, w dal. Rozchyla usta w uśmiechu
Brak dwóch górnych jedynek. pozostałe w kolorze jak u nałogowego palacza

emet_b
13-09-2016, 10:39
Jadę rowerem, wschód słońca, mgły, pojedyncze gospodarstwo pośród niczego. Płot z grubych pali, z tyłu szpaler kwitnących słoneczników, a na palu (jakieś 2m nad ziemią) siedzi przyczajony kot i obserwuje krety/myszy grasujące na polu. Piękny obrazek z przyczajonym "myszołowem".