Zobacz pełną wersję : Zakup czesci do naprawy.
slimlukas
07-09-2016, 07:43
Witam. Gdzie moge zakupic czesci do naprawy aparatu i obiektywu? Potrzebuje palnik do nikon d610 oraz sruby mocujace wraz z tuleja do nikora 24-70mm oraz wiele innych. Jest jakas hurtownia czesci ze sprzetem foto?
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Podepnę się pod temat, gdyż mam zbliżony a nie chcę zaśmiecać forum. W sumie to się nadaje do działu giełda, lecz nie mam uprawnień aby tam pisać. Poszukuję SB-26 na części, chodzi mi wyłącznie o obudowę. Lampa zaliczyła lot ze statywem i choć parasolka zamortyzowała upadek, to pękła mi z przodu ta czerwona przezroczysta osłonka. Chętnie nabędę wspomniany plastik, lub całą niesprawną lampę w dobrym stanie wizualnym.
Mam nadzieję, że nie naraziłem się moderatorom i nie dostanę batów za ten wpis :)
Mam Nikkora 18-135 na części jakby ktoś potrzebował. Co prawda ogłoszenie wrzuciłem kiedyś na naszą giełdę, ale wiadomo, jest to specyficzny towar.
edit: W sumie to może warto zrobić oddzielny wątek z częściami zamiennymi na giełdzie?
Popieram pomysł z osobnym wątkiem dotyczącym części zamiennych, choć i tak nie mogę pisać na giełdzie ;)