Zobacz pełną wersję : Która Torba na D4s +28-70, 70-200, 50, SB900 + laptop 13" + drobiazgi.
Potrzebuję pilnie kupić torbę na w/w graty.
Niestety wszystko co mam pod ręką żeby zmierzyć nie spełnia wymogów.
Pomoże ktoś dobrać "szpejarkę", która to pomieści i jednocześnie nie będzie straszyć gabarytem?
dannywrocek
06-09-2016, 10:29
Zobacz adaptory vanguarda. Ja mam 48 ale akurat ten nie pomiesci laptoka. Pozostale z tej serii powinny dac rade. Kumpel ma z kolei lowepro z serii flipside i też daje radę :-) Oba przetestowane w ulewnym deszczu ;-)
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Mam flipside 400, ale on nie ma kieszeni na lapka. Tak samo jak Lowepro Stealth 300. Szukam czegoś do noszenia z lapkiem. Megapilnie, a nie mam możliwości zmierzenia czy torba pomieści graty.
Mam Manfrotto Pro Light 3N1-25 i mniej więcej te same graty co Ty d610, 50, 24-70, 70-200, 2 lampy, i lapek 13" do tego pełno dupereli i wszystko wchodzi + możliwość montażu statywu do torby a w sumie to nawet 2-ch
D610 nosisz z gripem? Wchodzi? Bo patrząc na foty to raczej ciasno tam jest...
Tak z gripem, nie mowie że jest luz ale wchodzi wszystko poza tym mega wygodny
Sorry to nie jest 25 tylko 35
Orzesz! Ale spadochron! Nieee to ja wolę torbę na ramię. Ma ktoś może Lowepro 550?
Orzesz! Ale spadochron!
No cóż, mały to on nie jest ale jak chcesz wszystko to co wymieniłeś + laptop zmieścić i to bezpiecznie to taki spadochron chyba będzie potrzebny :-)