Zobacz pełną wersję : Wymiana gum D700
Witam - szukam sprawdzonego serwisu Nikona w obrębie Tychów woj. Śląskie do wymiany gum w D700 - serwis nikona na infolinii powiedział mi 200zł + wysyłka
gdzieś coś taniej ???
Pozdrawiam
2pompony
26-08-2016, 16:02
gdzieś coś taniej ???
Na ebayu za 12$ komplet (razem z przesyłką), albo poszczególne elementy jeszcze taniej. Samoprzylepne, więc można samemu sobie przykleić.
zeberek1
26-08-2016, 16:10
Pytanie tylko jak ta samoprzylepność trzyma? Niedawno kupiłem tą pod kciuk bo najszybciej puchnie i sie odkleja. Wyczyściłem body, przykleiłem równo. Odpadła na pierwszym wyjsciu w teren nawet nie wiem gdzie i kiedy...
2pompony
26-08-2016, 16:14
Są też takie z dołączanym klejem, ale te są droższe o 35 centów za komplet. :)
PS
to nie ja je sprzedaję, poprzednich zresztą też nie. W zasadzie to ja w ogóle nic nei sprzedaję, zwłaszcza na ebayu.
stachmuszel
26-08-2016, 16:25
A nie lepiej zapłacić te 200pln i zapomnieć o temacie? Kupisz jakieś podróbki, za niewiele mniejszą kwotę i będziesz się z tym barował.
2pompony
26-08-2016, 16:28
To zapłać serwisowi 200 (i dostań za to z pewnością całkowicie japoński wyrób :) ).
To zapłać serwisowi 200 (i dostań za to z pewnością całkowicie japoński wyrób :) ).
Spojrz na temat jaki utworzyłem kilka minut temu odnosnie gum na Ebay... Zapewniam Cię, że te z serwisu szybciej spuchną jak sie tak porozrywają.
2pompony
26-08-2016, 16:48
Spojrzałem, rzeczywiście groza.
Ja z kolei mam ten problem, że ta z ebaya zachowała się identycznie jak ta oryginalna - rozciągnęła się trochę (nawet mniej niz oryginał, ale to pewnie kwestia czasu). I teraz sam nie wiem, czy kupować rozciągającego się droższego 5 x oryginała, czy rozciągajacą się tańszą 5 x podróbę...
a coś z Allegro - jakiś użytkownik sprawdzony ?