Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Marta
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/08/cd3d959092cd4240-2.jpg
źródło (http://images76.fotosik.pl/822/cd3d959092cd4240.jpg)
Przyjemne zdjęcie, choć tło nieco odciąga uwagę, a samo w sobie nie jest szczególnie interesujące.
Przyjemne zdjęcie, choć tło nieco odciąga uwagę, a samo w sobie nie jest szczególnie interesujące.
No to ja dziewczynę specjalnie pod tą szklarnię ciągnęłam a Tobie się nie podoba ;) Tak jakoś mi tam kolory pasowały.
Dziękuję za komentarz :)
PiotrekW
17-08-2016, 21:01
Popieram odnośnie tła. Sam portret bardzo przyjemny w odbiorze. Choć jak bym trochę przytłumił kolor ust, bo mocno przyciągają uwagę, a w takim portrecie ważniejsze powinny być chyba oczy.
Carlos_lo
17-08-2016, 21:12
tez dokladam sie do 'oburzonych' tlem, wygladaja jak pustaki, moze sprobujesz wyciac postac?
--------
no signature
2pompony
17-08-2016, 21:21
moze sprobujesz wyciac postac?
Napisz do moda Archiego, napisze Ci tutorial jak wycinać z tła za pomocą nawet Painta. :)
Carlos_lo
17-08-2016, 21:27
i wstawic dinozaury?
--------
no signature
2pompony
17-08-2016, 21:30
Żadne tam dinozaury. Archi wypracował metodę zasmarowania wszystkiego co nie jest potrzebne na czarno - to tak, jakby wyciął postać według Twojej propozycji. :)
tez dokladam sie do 'oburzonych' tlem, wygladaja jak pustaki, moze sprobujesz wyciac postac?
Oj lepiej, żebym ja niczego nie próbowała wycinać, bo zostanę jeszcze ogłoszona nowym miszczem fotoszopa :) Kombinować nie będę, mam jeszcze jakieś zdjęcia z tej sesji na spokojniejszym tle, wrzucę do oceny jak się ogarnę.
Co do ust - racja - mocno się wybijają, szczerze mówiąc makijaż robiony pod inną sesję, ja tutaj sobie "wykorzystałam" modelkę z gotowym makijażem :)
No cóż, zostałam przegłosowana z tym tłem, trudno, jakoś mi pasowało i mimo waszych uwag nadal mi jeszcze pasuje. Pewnie za jakiś czas też do tego dojdę, ze coś tu nie pasi :)
Carlos_lo
17-08-2016, 21:57
Żadne tam dinozaury. Archi wypracował metodę zasmarowania wszystkiego co nie jest potrzebne na czarno - to tak, jakby wyciął postać według Twojej propozycji. :)
no w tym szalenstwie jest metoda, ale ja za sztywny jestem na te zabawy;) ale w ogrodzie byloby milo
--------
no signature