PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Later...

chory
02-08-2016, 23:03
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/08/DSC_6387_01_zpsjbo2gege-1.jpg
źródło (http://i1381.photobucket.com/albums/ah221/Chorostian/DSC_6387_01_zpsjbo2gege.jpg)

SerU
02-08-2016, 23:15
Bardzo fajnie zagrały na tym zdjęciu te krzywe linie. Dodatkowo unikatowy kadr kogoś, kto czyta "analoga", a nie wpatruje się w ekran telefonu. Zwierz jest miłym dodatkiem :)

Jai pur
03-08-2016, 09:15
mi też się bardzo podoba, daje przyjemność patrzenie na to zdjęcie
gra linii, cieni, do tego świetnie podkreślone przez wywołanie B&W faktury, które "wypełniają" pustą przestrzeń - właściwie każde miejsce, choć dzieje się to nienachalnie
dobrze, ze na górze już nic nie ma "żywego", użytkownicy ławki są tu w sam raz...

chory
03-08-2016, 10:09
Dziękuję panom jak najuprzejmiej.
Choć chciwy nie jestem, to jednak brakuje mi w lewym górnym jakiegoś akcenciku, kawałka linii, czegokolwiek. Jak tam wrócę, to pobielę te literki i cyferki, i wtedy pstryknę jeszcze raz...

mirekkania
05-08-2016, 19:14
brakuje mi w lewym górnym jakiegoś akcenciku, kawałka linii, czegokolwiek. Jak tam wrócę, to pobielę te literki i cyferki, i wtedy pstryknę jeszcze raz...

Może poczekaj na pana na rowerze ;)

żółto-czarny
05-08-2016, 22:32
Bardzo fajnie zagrały na tym zdjęciu te krzywe linie. Dodatkowo unikatowy kadr kogoś, kto czyta "analoga", a nie wpatruje się w ekran telefonu. Zwierz jest miłym dodatkiem :)
Zgadzam się ze wszystkim, natomiast chętnie zobaczyłbym dwójkę bohaterów pod nieco innym kątem. Tak, żeby zobaczyć dokładniej interakcję między zwierzem, a panią czytającą analoga. O ile była taka możliwość ustawienia się.

hofman
05-08-2016, 22:48
Rzeczywiście pierwsza moja myśl po spojrzeniu na zdjęcie to gdzie jest pan na rowerze.
Chodzi o podobieństwo do zdjęcia Bressona.

doktor
06-08-2016, 17:47
Pan na rowerze już był. To jest po, czyli later. Pani czekała na tego pana na rowerze, ale straciła nadzieje, że on wróci i kupiła sobie psa, bo człowiekowi w życiu potrzebne jest uczucie. A z kolarzami jak widać nic nie wiadomo, raz przyjadą, a potem pognają w siną dal. I zostaje zawód, a nawet miłosny zawód i rzewne romansidła do czytania.

PiciuD300
06-08-2016, 18:35
PG róg jakoś mi nie pasuje. Może przez brak symetrii. Kadr bym trochę skręcił.

chory
08-08-2016, 07:32
Cóż, frapująca trafność diagnozy Doktora, łatwość z jaką zerwał woal enigm i niedomówień z mojego zdjęcia nasuwa przypuszczenie, że przypadek tego Chorego nie jest mu zupełnie obcy.
Co do roweru, interakcji i PG, to bywam tam często więc obiecuję poprawę.

Jai pur
08-08-2016, 08:28
Cóż, frapująca trafność diagnozy Doktora, łatwość z jaką zerwał woal enigm i niedomówień z mojego zdjęcia nasuwa przypuszczenie, że przypadek tego Chorego nie jest mu zupełnie obcy.
Co do roweru, interakcji i PG, to bywam tam często więc obiecuję poprawę.

jak to doktor od ludzkich dusz...
a gdy tam ponownie będziesz, i spotkasz tę panią z psem, to oboje będziecie czekać kolarza, Ty jak Bresson, ona jak "Eleanor Rigby"

burton
28-08-2016, 09:58
Prawy górny róg za bardzo krzykliwy w stosunku do tej harmonii reszty zdjęcia. Też czekam na wersję bressonowską z rowerzystą ;)