easy lee
19-07-2016, 15:11
Mam pytanko. Potrzebuje wysłać obiektyw do serwisu, na naprawę w ramach gwarancji. Dzwoniłem do punktu, w którym kupiłem szkło i facet poinformował mnie, że najlepiej prosto do serwisu wysłać ..i że mam tam zadzwonić żeby zamówili kuriera, który odbierze sprzęt. Póki co nie mogę się do serwisu Nikona dodzwonić. Dzwonię o 13 a robot w słuchawce poucza mnie, jakbym dzwonił poza godzinami pracy infolinii.
Jak Wy załatwiacie takie sprawy jeszcze w okresie gwarancji? Dzwonicie, wysyłacie na swój koszt czy jak?
Czy są w Polsce inne miejsca poza Warszawą, gdzie wykonują naprawy gwarancyjne? Zależy mi na sprawnej naprawie, bo szkiełka w pracy używam.
Jakieś cenne, dodatkowe rady dotyczące współpracy z serwisem Nikon Polska mile widziane.
Jak Wy załatwiacie takie sprawy jeszcze w okresie gwarancji? Dzwonicie, wysyłacie na swój koszt czy jak?
Czy są w Polsce inne miejsca poza Warszawą, gdzie wykonują naprawy gwarancyjne? Zależy mi na sprawnej naprawie, bo szkiełka w pracy używam.
Jakieś cenne, dodatkowe rady dotyczące współpracy z serwisem Nikon Polska mile widziane.