Zobacz pełną wersję : Lightroom w dziwnej cenie
Witam,
z nadmiaru wolnego czasu postanowiłem zobaczyć ile kosztuje oprogramowanie do obróbki zdjęć. I co mnie dziwiło, to cena LR 5, która na portalu aukcyjnym wynosi 22.90zł. Teraz mamy do czynienia z LR6, czy to jest powód takiej ceny klucza do LR5 czy może ktoś coś kombinuje?
Z góry dziękuję za informację.
Zaznacz w filtrze allegro "faktura vat" i już tak różowo nie jest :)
Te niskie ceny, to oszustwo. Sprzedają klucze, które nie działają, albo zaraz przestaną działać.
Część kluczy nawet udaje się aktywować ale szybko tracą ważność ponieważ nie są na teren EU, nie są do wykorzystania edukacyjnego albo są z zestawu z aparatem i nie mają licencji komercyjnej, no i co bardzo często się zdarza mają wielokrotne rejestrowanie.
Znajomy narobił sobie kłopotu z pakietem adobe master, rejestracja przeszła ale po tygodniu okazało się że klucz stracił ważność i w supporcie dostał info o wielokrotnej rejestracji, kasę mu oddali i nadal na allegro sprzedają.
Właśnie coś mi śmierdziało. Myślałem, że gdzieś dostanę tańszą, ale nie aż tak, wersję, aby coś pogrzebać.
Dzięki za upewnienie.
Kupiłem dziś na próbę to sprawdzę.
Kupno takiego klucza jest wyrzucaniem kasy w błoto - nadal masz nielegalną wersję tylko, że za nią zapłaciłeś...