PDA

Zobacz pełną wersję : Proszę o inspirację!

staszekkam
22-06-2016, 15:32
Mam prośbę - z okazji przejścia na emeryturę chcemy dać w prezencie miłośnikowi lasu i zwierzyny leśnej wyjątkową, niepowtarzalną odbitkę zdjęcia o wspomnianej tematyce, odpowiednio oprawioną itd. Czy możecie polecić fotografów\portale, gdzie można by takowe zdjęcie zamówić? Nie chodzi o serwis stockowy, ale np. stronę dobrego fotografa, który sprzedaje wysokiej jakości, numerowane odbitki wybranych zdjęć.

Z góry dziękuję :)

Zdebik
22-06-2016, 17:18
Jak dobrze zaplacisz to przejde sie do lasu a i nawet podpisze odbitke. Jesli sypniesz zdrowo, oddam prawa autorskie do zdjecia.

Jesen sprzedal zdjecie ziemniaka za milion dolarow, mi wystarczy pare tysiecy.

Rafał_Sz
22-06-2016, 18:13
Mam prośbę - z okazji przejścia na emeryturę chcemy dać w prezencie miłośnikowi lasu i zwierzyny leśnej wyjątkową, niepowtarzalną odbitkę zdjęcia o wspomnianej tematyce, odpowiednio oprawioną itd. Czy możecie polecić fotografów\portale, gdzie można by takowe zdjęcie zamówić? Nie chodzi o serwis stockowy, ale np. stronę dobrego fotografa, który sprzedaje wysokiej jakości, numerowane odbitki wybranych zdjęć.

Z góry dziękuję :)
Popatrz w naszej forumowej galerii. Jeśli coś Ci wpadnie w oko, napisz do autora. Myślę, że dojdziecie do porozumienia. ;) Jeśli chodzi o wykwintną jakość odbitki (wydruku), to kolega Czornyj jest mocno w temacie.

Sentire
22-06-2016, 18:21
Proponuję serwis 500px.

staszekkam
23-06-2016, 11:23
Jak dobrze zaplacisz to przejde sie do lasu a i nawet podpisze odbitke.

Zlecenie niestety odpada, bo zdjęcie musi zaakceptować z 12 osób :roll: Muszę przedstawić gotowe propozycje.

- - - - kolejny post - - - - - -

Proponuję serwis 500px.

Dziękuję za ciekawą propozycję, chociaż na pierwszy rzut oka to taki drogi serwis stockowy. Ale zdjęcia mają ładne :-)

Zdebik
Na 500px mozna znalezc duzo dobrych prac, moja propozycja byla zartem ;).

staszekkam
Popatrz w naszej forumowej galerii.

Popatrzę, jak tylko znajdę trochę czasu...