PDA

Zobacz pełną wersję : Torba przez ramię z pasem biodrowym

PSPhoto
08-06-2016, 22:39
Jak w temacie, poszukuję torby foto zakładanej przez ramię która posiadałaby pas biodrowy. Z uwagi na problemy z barkiem i planowany w nieodległej przyszłości zakup aparatu systemowego taki dodatkowy pas pozwoliłby mi odciążyć bark w czasie dłuższych eskapad. Od razu napiszę że plecaki mnie nie interesują. Torba nie powinna wyglądać na "bezczelną" torbę foto i powinna być nie zbyt duża - X100T + powiedzmy X-T2 + dwie stałki, kto wie może kiedyś lampa, no i wiadomo szpargoły. Ktoś coś gdzieś? Czy takie coś w ogóle istnieje? Mam wrażenie że tak, bo wydaje mi się, że niedawno taką widziałem w necie i nie wiedzieć czemu w tedy nie pomyślałem że było by to idealne rozwiązanie dla mnie... A może mi się to śniło? ;-]

Reanoe
09-06-2016, 08:30
Ja używam CaseLogic Luminosity DSM103.
Posiada pas biodrowy, nie jest to pas jak w plecakach górskich ale swoje zadanie spełnia bardzo dobrze. Do torby wchodzi to co w stopce. Tele zapięte do body z tulipanem na odwrót, oprócz tego ładowarka, kabelki, grucha, szprey z płynem do czyszczenia optyki i dałoby się jeszcze lampę włożyć.

Wujot
09-06-2016, 08:49
Czy takie coś w ogóle istnieje? Mam wrażenie że tak, bo wydaje mi się, że niedawno taką widziałem w necie i nie wiedzieć czemu w tedy nie pomyślałem że było by to idealne rozwiązanie dla mnie... A może mi się to śniło? ;-]

Takich toreb jest dużo

http://www.foto-net.pl/sklep/kategoria,811,771,15,torby-biodrowe-Lowepro.html

Pozdro
Wiesiek