Zobacz pełną wersję : Jak zatrzymac lub pauzowac timelaps D750
Wiem, masakra ale nie wiem jak [emoji23][emoji23][emoji23]
Robie zdjecia w trybie interwalu i nie wiem jak zatrzymac przed zakonczeniem zaprogramowanej serii. Albo pauze zrobic :/
Ratunkiem jest wylaczenie aparatu. Boze, podpowiedzcie. Glupio mi ale no nie moge dojsc jak to zatrzymac :/
W D7k i D610 wystarczy nacisnąć guzik "menu" gdy aparat jest między zdjęciami i wejść do ustawień interwałometru, tam będzie możliwe zapauzowanie lub wyłączenie.
Edit:
W D750 jest jeszcze prościej - za instrukcją aparatu:
Wstrzymanie fotografowania z interwalometrem:
Fotografowanie z interwalometrem można wstrzymać między interwałami, naciskając guzik OK lub wybierając Pauza z menu interwalometru.
W D7k i D610 wystarczy nacisnąć guzik "menu" gdy aparat jest między zdjęciami i wejść do ustawień interwałometru, tam będzie możliwe zapauzowanie lub wyłączenie.
Edit:
W D750 jest jeszcze prościej - za instrukcją aparatu:
Wstrzymanie fotografowania z interwalometrem:
Fotografowanie z interwalometrem można wstrzymać między interwałami, naciskając guzik OK lub wybierając Pauza z menu interwalometru.
No przyznaje sie, nie zajrzalem do instrukcji a jak interwal jest na 3s to ciezko jest wejsc w menu :(
Bede zaraz szukal w tej instrukcji....
Pozdro [emoji469][emoji453][emoji463]
Pajp