Zobacz pełną wersję : program do slajdów z muzyka?
Hejka. Szukam jakiegoś programu do pokazu slajdów z muzyką, ale zależy mi na tym abym mogła sobie dodawać w którym momencie ma pokazać się zdjęcie. Przykładowo leci sobie spokojna muzyka i nagle zaczyna się coś dziać więcej, powiedzmy słychać dźwięk pianina i chciałabym, aby zdjęcia pokazywały się w rytm tego pianina czasami jest to bardzo szybko , a czasami wolne, wiece o co mi chodzi?Używam Photostage slideshow, lecz to nie spełnia moich oczekiwan, bardzo ciężko dopasować zdjęcie pod jakiś ciekawy moment muzyki.
lubiepomaranczki
07-05-2016, 20:57
Polecam jakiś program do obróbki video, np.: Windows Movie Maker, albo jakieś bardziej zaawansowane: Sony Vegas, Corel Videostudio itp. Całkiem dużo tych programów i tutoriali w internecie jest
Banderas
07-05-2016, 22:10
Bardzo specjalistyczny i mający spore możliwości to ProShow Producer.
madebyzosiek
07-05-2016, 23:00
No ja też polecam zabawę Pro Show Producerem. Świetny program :)
W Corel Video Studio można wszystko z automatu wrzucić i chyba najszybciej z wyżej wymienionych programów, efekt przejścia automat, do tego jakieś efekty zblizania itd. wszystko intuicyjne, tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=9jXxqYlnlLo