PDA

Zobacz pełną wersję : Photoshop CS 6 - ustawienia fabryczne

MarekD3100
27-04-2016, 11:19
WItam, czy wie ktoś jak przywrócic ustawienia fabryczne w PS CS6? Będę bardzo wdzięczny.
Czy jest mozliwość resetowania poszczególnych funkcji?

T&T
27-04-2016, 11:28
Chwilka z googlami i masz (http://pl.stealthsettings.com/reset-adobe-photoshop-la-setarile-default.html)

MarekD3100
27-04-2016, 12:13
wiem parzyłem w neta ale u mnie wyświetla sie co innego.... u mnie to tak nie działa....
pojawiaja sie własciwości ADOBE i nigdzie nie ma czegos takiego żeby zresetować PS-a

Merde
27-04-2016, 12:44
wiem parzyłem w neta ale u mnie wyświetla sie co innego.... u mnie to tak nie działa....
pojawiaja sie własciwości ADOBE i nigdzie nie ma czegos takiego żeby zresetować PS-a

T&T zlinkował coś, co chyba było tłumaczone automatem i wyszedł z tego bełkot. Nie dziwię się że nie zrozumiałeś.

Po polsku będzie to:
- uruchom Photoshopa trzymając cały czas wciśniętą kombinację klawiszy Alt + Ctrl + Shift.

MarekD3100
27-04-2016, 13:22
T&T zlinkował coś, co chyba było tłumaczone automatem i wyszedł z tego bełkot. Nie dziwię się że nie zrozumiałeś.

Po polsku będzie to:
- uruchom Photoshopa trzymając cały czas wciśniętą kombinację klawiszy Alt + Ctrl + Shift.

ja musze mieć coś powalone z tym moim CS6..... u mnie mimo wszystko to nie działa.... musiał mi sie całkowicie rozregulować.

erjot30
27-04-2016, 17:39
spróbuj nacisnąć ikonę start /dolny pasek ekranu/ rozwinie się lista programów naciśnij Alt + Ctrl + Shift i myszą ikonę CS6

Władca Pixeli
28-04-2016, 05:51

Po polsku będzie to:
Kolejność musi być odwrotna. Najpierw klikamy na program a następnie natychmiast naciskami na Alt + Ctrl + Shift