Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Autoportret w lustrze
http://wpkx.pl/_DSC3717C%20Autoportret%20w%20lustrze.jpg
źródło (http://wpkx.pl/_DSC3717C%20Autoportret%20w%20lustrze.jpg)
Chyba aparat złapał ostrość na czymś innym niż twarz ☺
Chyba aparat złapał ostrość na czymś innym niż twarz âş
Chyba tak. To pewnie przez brak AFu. ;)
trochę jak w słynnej akcji w Tvn :) cyt: "Rurku? E, to dobrze że mnie słuchasz... kto odpowiada za to jak tu wygląda w tym studiu? Tak... Nie w****iaj mnie, dobrze? Od dwóch dni jest tak u*********y stół tutaj, że tylko dlatego że zlikwidowaliśmy ten ****** przerywnik który jedzie z góry to jeszcze się to jakoś ***** uchowało i ludzie tego nie widzą......."
Nie ma ludzi bez skazy :)
jak nastolatka ? ;-) no nie podejrzewałem cię o to
Jak to? Ty? Przecież mam podobnie kobiecą naturę i dojrzałość chłopca. ;)
Dwa razy to samo zdjęcie? Do portretu i odjechanych bokehów? Lenistwo w najczystszej postaci. Chociaż nie, patrząc na lustro, to lenistwo w najbrudniejszej postaci :mrgreen:
ciii...nie zdradzaj wszystich tajemnic
JacquesChacko
07-04-2016, 02:00
Zmieniły się maksymalne wymiary zdjęcia na forum ?
Dwa razy to samo zdjęcie? Do portretu i odjechanych bokehów? Lenistwo w najczystszej postaci. Chociaż nie, patrząc na lustro, to lenistwo w najbrudniejszej postaci :mrgreen:
A gdybym wrzucił też do Sony A7, to jaki rodzaj lenistwa byłby wtedy?
Lenistwa do potęgi trzeciej!
Pawulon160883
07-04-2016, 13:50
A mi się nie podoba,no lustro wyszło całkiem spoko. Fakt, że masz własny styl i to jest bardzo mocna strona Twoich prac. Taki mój odbiór , pozdrawaiam.
Lenistwa do potęgi trzeciej!
a kiedy będziemy pierwiastkować?
a kiedy będziemy pierwiastkować?
W tym i pozostałych działach ;) te same pozy te same drzewka te same plastiki.
Kolejny pseudoartystyczny szmelc...
Woytku, zatopiłeś się w bokehu, na dodatek po drugiej stronie lustra - to dobry portret Ciebie
nikoniarz
07-04-2016, 18:15
Ach i och... cudowne zdjęcie...
Doprawdy? Chętnie przeczytam, co w nim cudownego.
PiciuD300
07-04-2016, 20:08
Uwielbiam fotografować. Często za często. Zastanawiałem się dlaczego i doszedłem do wniosku, ze po przez naciśniecie spustu migawki próbuję walczyć z przemijaniem. Walka ta jest skazana na przegraną, ale i tak się nie poddam. Jeżeli chodzi o odbiór zdjęcia wyczuwam podobną walkę. Faktycznie patrząc w lustro nie widzimy siebie, tylko lustro. Dałbym inny tytuł.
Uwielbiam fotografować. Często za często. Zastanawiałem się dlaczego i doszedłem do wniosku, ze po przez naciśniecie spustu migawki próbuję walczyć z przemijaniem. Walka ta jest skazana na przegraną, ale i tak się nie poddam. Jeżeli chodzi o odbiór zdjęcia wyczuwam podobną walkę. Faktycznie patrząc w lustro nie widzimy siebie, tylko lustro. Dałbym inny tytuł.
Sugerujesz "Portret brudnego lustra" ? Jestem za. Ten tytuł bardziej by pasował ;)
w poszukiwaniu straconego czasu i wina
w poszukiwaniu straconego czasu i wina
Jeśli fotka zrobiona po spożyciu dużej ilości wina to rozumiem. Ewentualnie jak zamiast obiektywu było denko od flaszki po winie.
A poważnie... Za mało tajemniczości w tym rozmyciu. Choćby ciut większa głębia ostrości, rama lustra, coś więcej niż sam bokeh, wtedy było by ciekawiej. Oczywiście to tylko moje zdanie.
wolę opcję: jesli ogladający spożył duzo wina
wolę opcję: jesli ogladający spożył duzo wina
...to jakoś to zdzierży i coś dostrzeże :p ;)
nikoniarz
07-04-2016, 22:02
Doprawdy? Chętnie przeczytam, co w nim cudownego.
Brak słów by to opisać...
Tak właśnie myślałem.
Ale zawsze pozostaje modlitwa. ;)
Marandik
13-04-2016, 18:30
Hmmm... to zdjęcie niestety nie przemawia do mnie...