Zobacz pełną wersję : Jakie wyzwalacze do Powerlux - 1000 WIND
Jakie polecacie wyzwalacze do Powerlux - 1000 WIND ?
chciałbym abym uzyskiwać czasy do max 1/4000 . Macie coś sprawdzonego i w miarę budżetowego?
Jak chcesz krótkie czasy, to muszą to być wyzwalacze z TTL:
1. YN-622N
2. Pixel King / Pixel King Pro
3. Voeloon 810-RT
Meike GT-600
Meike MK-RC10
Cactus V6
Hahnel Tuff TTL
Phottix Strato TTL
Phottix Odin
Jak chcesz krótkie czasy, to muszą to być wyzwalacze z TTL:
1. YN-622N
2. Pixel King / Pixel King Pro
3. Voeloon 810-RT
Meike GT-600
Meike MK-RC10
Cactus V6
Hahnel Tuff TTL
Phottix Strato TTL
Phottix Odin
i wszystkie te wyzwalacze będą działały w miarę dobrze z ta lampą?
Powinny - wszystkie mają wyjście PC, więc jeśli tylko lampa nie ma specjalnych wymagań, to będą działały.
Powinny - wszystkie mają wyjście PC, więc jeśli tylko lampa nie ma specjalnych wymagań, to będą działały.
Masz jakieś doświadczenie które się sprawdza a za które nie trzeba wywalać grubej kasy? Nie muszę mieć super hiper doskonałości bo wiem , ze tańsze również dadzą zamierzony efekt ale nie wiem w które celować. Proszę o rade
Najpopularniejsze to chyba YN-622, dodatkowo mają opcje opóźnienia wyzwolenia lamp studyjnych przy krótkich czasach, jeśli zajdzie taka potrzeba (jak pojawi się gradient oświetlenia).
Dziekuje za wypowiedz. Zastanawiam sie nad wydaniem pieniazkow na wyzwalacze ale co w przypadku jak lampa nie bedzie sie chciala dogadac z nimi przy krotkich czasach. Nie bardzo mam mozliwosc ciaglego zakupu i sprawdzania. Chba trzebabsie udacbdo jakiegos stacjonarnego sklepu i sprawdzic fizycznie.