Zobacz pełną wersję : Spojrzenia? Tytuł zastępczy.
Kojocisko
21-03-2016, 22:44
Dopiero po dłuższej chwili zorientowałem się, że panowie po prawej dobrze się komponują z głównymi bohaterkami zdjęcia.
Może wam też się spodoba to ujęcie. Natomiast zupełnie nie wiem jak je zatytułować.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/03/DSC_1837-2.jpg
źródło (http://kokodo.pl/media/kronika_sekcji/2016_03_Taikai_Belgia/Treningi/slides/DSC_1837.jpg)
czarny30
22-03-2016, 20:31
Piekne plecaki i ten hydrant tez super wkomponowany w calosc idealnie oddaje to co chcial autor przekazac.
Hehehe przepraszam za moja ocene
Nie podoba mi sie nic w tym zdjeciu.
Świetnie uchwycone dzieciaki. Może dałoby się skadrowac je bliżej, ale tak też jest ok.
czarny30
22-03-2016, 23:12
Miroko jakie tu swietnie uchwycone dzieciaki misz masz ze wszystkim nie wiadomo na co sie patrzec na dzieciaki tego goscia schynietego czy na hydrant albo uchylone drzwi. Prosze cie.
Miroko jakie tu swietnie uchwycone dzieciaki misz masz ze wszystkim nie wiadomo na co sie patrzec na dzieciaki tego goscia schynietego czy na hydrant albo uchylone drzwi. Prosze cie.
To że się tobie nie podoba nie znaczy że zdjęcie jest totalną porażką.
Piekne plecaki i ten hydrant tez super wkomponowany w calosc idealnie oddaje to co chcial autor przekazac.
Hehehe przepraszam za moja ocene
Nie podoba mi sie nic w tym zdjeciu.
Ty byś najpierw posprzątał plecaki, zdemontował hydrant i poprosił żeby wszyscy raz jeszcze ładnie się ustawili do zdjęcia jak pod remizą w Wilkowyjach?
czarny30
26-03-2016, 18:58
A pewnie ze bym tak zrobil. Bo wstyd by mi bylo pokazac sieczke. A ustawianie wszystkich nie koniecznie musi wygladac jak pod remiza no chyba ze model wyglada jak z pod remizy.
A pewnie ze bym tak zrobil. Bo wstyd by mi bylo pokazac sieczke. A ustawianie wszystkich nie koniecznie musi wygladac jak pod remiza no chyba ze model wyglada jak z pod remizy.
Spojrzałem na twoje fotki. Robisz sieczkę i pokazujesz gnioty. Tu przeszedłeś odreagować własną nieudolność.
czarny30
27-03-2016, 19:30
tomfoot no super to zostaw komentaz przynajmniej bede wiedzial co poprawic i na co zwracac uwage.
Kojocisko
27-03-2016, 19:53
Koledzy, pax vobiscum :-)
Dziękuję, że rzuciliście okiem. Kolega czarny30 oczywiście ma rację, że zdjęcie zdecydowanie "nie jest konkursowe".
Ja fotografuję prawie zawsze "przy okazji czegoś" i czasem mogę coś lepiej skadrować, ale to zdjęcie powstało w jakimś momencie (nie mogłem nawet zmienić swojej pozycji, nie mówiąc o ustawianiu jego bohaterów). Mój odbiór zdjęcia jest także zakłócony osobistym stosunkiem do jednego z jego bohaterów. Chciałem skonfrontować swój własny odbiór z waszym, za komentarze bardzo dziękuję.
RobertMiernik
29-03-2016, 22:28
tomfoot: to jest kategoria fotografia okolicznościowa i albumowa, chcesz się pochwalić to wrzuć porządne zdjęcie a komentarze poniżej poziomu pokazują nie słabość zdjęcia a brak klasy komentującego.
Ostrzeżenie.
Z min wnoszę, że pasowałby tytuł: "Łyso wam...?"
Znakomity tytuł zastępczy. Doskonały przykład na to, jak tytuł potrafi uzupełnić i ożywić zdjęcie.