PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nadeszła noc...

AMI
21-05-2007, 15:03
Witam,

Noc nad Bieszczadami. Zapraszam do oceny i z góry dziękuję za opinie. :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://photos.photosig.com/photos/65/27/1992765-7fbdb6e7c2eaff18.jpg)

Pozdrawiam:
AMI

GrzegorzPPP
21-05-2007, 15:24
Super klimat

Szuwar
21-05-2007, 23:47
Oj ... toś dołożył. Daj trochę większe żeby mozna było sobie popatrzeć. Piękne, naprawdę piękne.

manio
22-05-2007, 00:11
Bardzo ładne.

bukowy dziad
22-05-2007, 00:15
klimat bieszczad jest:)
zabawy w sherlocka ciag dalszy: podejrzewam, ze zrobiles to zdiecie w noc poprzedzajacą zdiecie ze wschodem, mam racje?;)

tomhagen
22-05-2007, 00:16
cudo. aż mam ochotę sie kiedyś wybrać w góry.

crisder
22-05-2007, 00:31
podoba mi się, ma klimat...

flyski
22-05-2007, 00:54
Ja bym się tylko ramki czepił... ale fotka klimatyczna, księzyc, bieszczady, noc, pięknie...

DonMaliniacco
22-05-2007, 02:23
Kolejna rewelacyjna praca w Twoim wykonaniu.

AMI
22-05-2007, 09:25
klimat bieszczad jest:)
zabawy w sherlocka ciag dalszy: podejrzewam, ze zrobiles to zdiecie w noc poprzedzajacą zdiecie ze wschodem, mam racje?;)

Bukowy tym razem nieestety nie ;), księżyc wstał razem z zachodzącym słońcem za moimi plecami, więc widok był nieziemski z jednej jeszcze czerwienie barw zachodu a z drugiej wschodzący księżyc. Ale byłeś blisko, bo o wschodzie śłońca był jeszcze piękniejszy ogromny, czerwony księżyć. Tylko, że zanim rozłożyłem sprzęt to schował się za górami :(. Barbarzyństwo z tym wstawaniem ;).

Ja bym się tylko ramki czepił... ale fotka klimatyczna, księzyc, bieszczady, noc, pięknie...

flyski z tą ramką to miałem zagłostkę, nic mi nie pasowało a że zapewne jest wielu forumowiczów, którzy tak jak ja używają czarnego tła an forum, wolałem nie zostawiać tego zdjęcia bez ramki.

Wszystkim bardzo dziękuję za opinie!:) A większy format jeszcze dzisiaj pojawi się w tym poście.

Pozdrawiam:
AMI

flyski
22-05-2007, 09:49
Ha, ja też używam czarnego jako jedynie słusznego :) do oglądania zdjęć
faktycznie bez ramki może by tak ladnie nie wyglądała...hmm sam nie wiem
tak czy owak fotka ładna :)

ekonet
22-05-2007, 13:11
z tą ramką to miałem zagłostkę
Zagwozdkę.
A zdjęcie bardzo ładne. Gratuluję.

AMI
22-05-2007, 13:53
Zagwozdkę.
A zdjęcie bardzo ładne. Gratuluję.

hehehe taki lokalny slanga :) ok zagwozdkę hehehe dziękuję.

Niedzwiedz
22-05-2007, 14:04
nie no bo zaczne wierzyc ze zamiast złopac piwo , robiles foty na wyjezdzie !!!!!!

bukowy dziad
22-05-2007, 14:30
niedzwiedz sprobowalbys sobie wniesc ze 3 puszki z berehów na polonine wetlinska;) a jeszcze statyw, aparat...
chociaz my kiedys nawet tak kilkadziesiatgroszy zyskalismy: kupilismy pare butelek w ustrzykach, poszlismy na szlak, obalilismy piwo na tarnicy, zeszlismy do wolosatewgo i sprzedalismy butelki. dzolk taki, ze w ustrzykach kaujca 35, a w wolostatem 50 groszy byla - normalnie mozna interes zycia robic;D chociaz juz sie chyba wyrownalo...

Niedzwiedz
22-05-2007, 14:35
hehe :) ja po gorach to piechur niewyciwiczony, ale normalnie plecak ze sprzetem 12 kg i na piechotke po 25 km dziennie ;)

Nemeth
22-05-2007, 17:43
Wszystko pieknie, wszystko cacy...
Az sie prosi by Ksiezyc byl w innym miejscu... tak bardziej ze tak powiem w mocnym punkcie...

Guancho
22-05-2007, 17:45
ciut więcej dołu i widziałbym o panoramicznie
tą chmurkę nad księżycem możnaby też stonować lekko, dla 'uspokojenia zdjęcia'
ale generalnie podoba mi się, bardzo

AMI
22-05-2007, 21:17
hehe :) ja po gorach to piechur niewyciwiczony, ale normalnie plecak ze sprzetem 12 kg i na piechotke po 25 km dziennie ;)

Hehehe z wieczora piwo, a z rana zdjęcia jak piwo z wieczora, tudzież w odwrotnej kolejności ;)

niedzwiedz sprobowalbys sobie wniesc ze 3 puszki z berehów na polonine wetlinska;) a jeszcze statyw, aparat...
chociaz my kiedys nawet tak kilkadziesiatgroszy zyskalismy: kupilismy pare butelek w ustrzykach, poszlismy na szlak, obalilismy piwo na tarnicy, zeszlismy do wolosatewgo i sprzedalismy butelki. dzolk taki, ze w ustrzykach kaujca 35, a w wolostatem 50 groszy byla - normalnie mozna interes zycia robic;D chociaz juz sie chyba wyrownalo...

Świetna historia ;) ale faktycznie nosić browar ze sobą od schroniska to wyzwanie ;)

Wszystko pieknie, wszystko cacy...
Az sie prosi by Ksiezyc byl w innym miejscu... tak bardziej ze tak powiem w mocnym punkcie...

I dokładnie o tym myślalem ale po pierwsze odciągnął bym wtedy uwagę od łańcuchów górskich ( a księżyc i tak przyciąga uwagę ) a po drugie nie mogłem zmienić za bardzo perspektywy bo czasu nie było księżyc zaraz zniknął za chmurami. Ale zgadzam się, że kompozycja była by wtedy być może bardziej udana.

ciut więcej dołu i widziałbym o panoramicznie
tą chmurkę nad księżycem możnaby też stonować lekko, dla 'uspokojenia zdjęcia'
ale generalnie podoba mi się, bardzo

Pomyśle nad tym, pomyśle :)

Dziękuję wszystkim za uwagi i opinie:).

Pozdrawiam:
AMI