PDA

Zobacz pełną wersję : LR6- lightroom mobile sync trial

remnaj
11-03-2016, 07:23
Witajcie,
Jako ze jestem zielony w te rzeczy a wolalbym spac spokojnie, zapytam was tutaj przed kontaktem z adobe... Zakupilem LR wersje pudelkowa w sklepie. Zainstalowalem produkt wbilem klucz z pudelka i wszystko fajnie, az tu po 30 dniach w lewym gornym rogu okna LR tam gdzie jest moje imie i nazwisko wyskczylo ze trial sie skonczyl. Dostalem tez meila mowiacego o tym ze skonczyl mi sie trial LR i przekierowuja na strone do zakupu CC. Pytanie do Was, czy ja mialem trialowa wersje Lr czy to jest koniec mozliwosci korzystania z tak zwanej chmury ?

GonzoG
11-03-2016, 13:31
LR Mobile jest częścią chmury Adobe, a ta chmura. nazywa się Creative Cloud - CC, więc jak sama nazwa pokazuje potrzebujesz LR CC .

JA06
11-03-2016, 14:17
Witajcie,
Zakupilem LR wersje pudelkowa w sklepie. Zainstalowalem produkt wbilem klucz z pudelka i wszystko fajnie, az tu po 30 dniach w lewym gornym rogu okna LR tam gdzie jest moje imie i nazwisko wyskczylo ze trial sie skonczyl.

Podczas instalacji LR6 miałem wybór:
- trial 30 dni i nie musiałem podawać klucza;
- pełna instalacja i 7 dni na zarejestrowanie w Adobe. (komp nie był wtedy podłączony do netu).

remnaj
12-03-2016, 11:08
Podczas instalacji wybralem opcje z podaniem klucza i zalogowalem sie na adobe. Na moim koncie adobe produkt lr6 jest zarejestrowany. LR dziala ale tak jak napisalem wyzej dostep do mobile sie skonczyl. I nie wiem czy prawnie jestem legalnym uzytkownikiem produktu?

GonzoG
12-03-2016, 14:05
A co w.tym takiego skomplikowanego ?? Masz przecież.warunkach licencji, a na stronie Adobe jest również wszystko prosto opisane.

Lightroom Mobile jest elementem Creative Cloud.