PDA

Zobacz pełną wersję : jaki portal do wrzucania zdjęć?

MarekD3100
09-03-2016, 11:27
Witam, na wstępie napiszę dla złośliwych co by mnie chcieli zlinczować za ten temat.
Nie szukam alternatywy dla Nikoniarze.pl bo nie szukam innego forum tylko chodzi mi o jakis portal gdzie mozna wrzucić zdjęcia a użytkownicy podpowiadają jakie ktos popełnia błedy w fotografii i na co zwrócić uwagę. Obecnie jestem na portalu Fotosik.pl i mi się podoba ale tam własnie nie ma ukierunkowania przez innych user-ów co jest nie tak.
Na pewno są tutaj użytkownicy co posiadają swoje portfolio na jakichs portalach więc proszę ich o podzielenie sie swoimi spostrzeżeniami.
Dodam tylko, że tutaj wrzuciłem juz swoje foty ale niestety - brak odpowiedzi.
pozdrawiam Marek

hostman22
09-03-2016, 16:23
fototok - to ci się odechce fotografii ;)

Pawe
09-03-2016, 23:18
Ciężko powiedzieć czy i jak ktoś będzie komentował Twoje zdjęcia, bo to wszystko zależy od wielu czynników, ale ze swojej strony mogę doradzić Ci:
www.500px.com - świetnie zrobiony serwis, wysoki poziom zdjęć użytkowników i ogromna społeczność z całego świata (tym samym duża szansa na komentarz)
www.digitalcamerapolska.pl - w sekcji galeria jest serwis do udostępniania zdjęć. Codziennie wybierane jest zdjęcie dnia, liczba użytkowników jest tam bardzo mała, ale przez to nastawiona na merytoryczne komentarze i "przemyślane lajki"

Na pewno odradzam Ci:
www.deviantart.com - kiedyś jeden z najważniejszych graczy, dzisiaj w mojej ocenie internetowy śmietnik kompletnie bez żadnej moderacji
www.digart.pl - praktycznie wymarły serwis, a do tego komentarze "super, zapraszam do mnie!", a nie o to Ci przecież chodzi
www.flickr.com - serwis ładny, ale ilość zdjęć codziennie zamieszczanych w nim uniemożliwia jakikolwiek wybór wartościowych prac

MarekD3100
10-03-2016, 10:14
fajnie dzięki wielkie za info:) na pewno poczytam o tych serwisach:)
takiej własnie informacji oczekiwałem ale nie ukrywam jakby ktoś jeszcze coś wiedział to niech pisze:)

madebyzosiek
10-03-2016, 10:15
Obczaj sobie jeszcze plfoto.com

blazej142
10-03-2016, 14:50
Polecam grupe na fb "Nikoniarze".