Zobacz pełną wersję : [ Foto-żart ] Gadzina
Taki "dziwoląg" w Praskim ZOO ;)
Gawial gangesowy. Gatunek krokodyla, który jest czczony przez hindusów jako zwierzę poświęcone bogu Wisznu.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.imageupload.co.uk/image/cylp)
r.pszczolkowski
09-03-2016, 15:11
Aż zaryzykowałem wchodząc z komputera w pracy, żeby napisać, że to bardzo ładny krokodyl. Podoba mi się ten krokodyl. Za krokodyla czczonego przez Hindusów jako zwierzę poświęcone bogu Wisznu - zawsze piwo :) A tak poważniej, to podoba mi się kolorystyka, jeżeli w ogóle jestem godzien ją oceniać na monitorze laptopa Lenovo T60. Podoba mi się to zdjęcie :)
Dziękuję za "podjęcie ryzyka" :) To tylko zdjęcie i można pisać co kto uważa :) Każda uwaga mile widziana. Nawet, jeśli zdjęcie jest oglądane na monitorze laptopa Lenovo T60 ;)
Noga jest zanurzona w wodzie. Sprzęt to Fuji X-Pro1 z 18-55mm. Wywołane z RAW-a. Gatunek ten charakteryzuje się wąskim, wydłużonym pyskiem - wyróżnia się wśród innych krokodyli.
Pozdrawiam.
Hm...fajny ten "stwór" Bardzo ciekawy model:) Qrde, ja przeczytałem "Paryskim":D
Hm...fajny ten "stwór" Bardzo ciekawy model:) Qrde, ja przeczytałem "Paryskim":D
Paryż też klimatyczne miasto. Byłem tylko raz i nie dotarłem do ZOO :)
A krokodyl to miks dwóch osobników.
Paryż też klimatyczne miasto. Byłem tylko raz i nie dotarłem do ZOO :)
A krokodyl to miks dwóch osobników.
No, objawia się wiodący kraj w naukach biologicznych. Zmiksowali Bracia Czesi dwa osobniki. Szkoda tylko, że pomylili lokalizację główki i ... innej części ciała.
No, objawia się wiodący kraj w naukach biologicznych. Zmiksowali Bracia Czesi dwa osobniki. Szkoda tylko, że pomylili lokalizację główki i ... innej części ciała.
:) Na szczęście to nie wynik "zabawy" genetyką :)
Gdzie to ma łeb a gdzie d..tył? :D i weź pocałuj takie zwierzątko i się nie pomyl :D
Gdzie to ma łeb a gdzie d..tył? :D i weź pocałuj takie zwierzątko i się nie pomyl :D
Z tym zwierzem to mógłby być "pocałunek śmierci" ;) :D