PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Kayarzyna

emet_b
07-03-2016, 20:12
Nie ukrywam, że lubię to zdjęcie, więc jestem ciekaw Waszych opinii

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/03/4kvcbl-2.jpg
źródło (http://i66.tinypic.com/4kvcbl.jpg)

oczy z żyłkami zamierzone.

madebyzosiek
07-03-2016, 21:15
Fajna ramka, dobra obróbka :) Podoba się.

Facelles
07-03-2016, 22:08
Generalnie bardzo ładnie, ale nie podoba mi się zbyt mocno wyretuszowany lewy policzek. Wygląda jak manekin w tej części. Przez tą lewą stronę nos wygląda dziwnie. Lewa strona nosa bardzo mała. Nie hejtuje tylko mowie co widzę. Generealnie pracę oceniłbym bardzo wysoko 5/6

Pawulon160883
07-03-2016, 22:43
Eeeee, ładnie i tyle. Można by przeciąć tą fotkę na pół, i obie strony są dobre :) retusz jest to widać :)
pozdrawiam

Umbra
08-03-2016, 00:20
Za mocno rozmyłeś skórę i kontrast za mocny jak na mój gust (brak szczegółów w oczach, nie ma przejścia włosy-twarz).

PiotrekW
08-03-2016, 10:47
Bardzo duży kontrast więc i skóra wygląda trochę sztucznie, ale to mi nie przeszkadza w tym przypadku. Brak szczegółów w oczach - to właśnie rzuciło mi się od razu gdy zobaczyłem zdjęcie.

emet_b
08-03-2016, 13:25
Fajna ramka, dobra obróbka :) Podoba się.
cieszę się, że zauważyłeś ramkę. Dzięki.

Generalnie bardzo ładnie, ale nie podoba mi się zbyt mocno wyretuszowany lewy policzek. Wygląda jak manekin w tej części. Przez tą lewą stronę nos wygląda dziwnie. Lewa strona nosa bardzo mała. Nie hejtuje tylko mowie co widzę. Generealnie pracę oceniłbym bardzo wysoko 5/6
Konkretna, konstruktywna krytyka-tak lubię, dzięki.

Eeeee, ładnie i tyle. Można by przeciąć tą fotkę na pół, i obie strony są dobre :) retusz jest to widać :)
pozdrawiam
Fju, fju posłodziłeś :)

Za mocno rozmyłeś skórę i kontrast za mocny jak na mój gust (brak szczegółów w oczach, nie ma przejścia włosy-twarz).

Bardzo duży kontrast więc i skóra wygląda trochę sztucznie, ale to mi nie przeszkadza w tym przypadku. Brak szczegółów w oczach - to właśnie rzuciło mi się od razu gdy zobaczyłem zdjęcie.

Sęk w tym Panowie i Panie (Umbra, Twój nick może zmylić), że obróbka taka miała być. Trochę porcelanowa, na granicy naturalności i "plastiku", górnolotnie powiedziałbym a`la porcelana, ale do tego brakuje mi przede wszystkim cierpliwości i porządnego monitora.
Oczy Kasia takie ma-węgiel, dodatkowo podkreślony kontrastem.

ToB
08-03-2016, 21:44
linie kołnierza/ tunelu/ turbanu (czy co to tam jest) ładnie się układają i kompozycją podkreślają temat, ale mz,
może zbyt tradycyjnie, w LGR 5-7 mm8) cięcie w górę, bo teraz tam ucieka wzrok

- - - - kolejny post - - - - - -

no i za szybko wcisnąłem enter - te oczy ... odjazd ...

GaijinPawel
09-03-2016, 09:21
Bardzo ciekawa fotka. Te oczy przyciągają i nie pozwalają oderwać od nich spojrzenia.