Zobacz pełną wersję : 02 Arena Praga - zdjęcia podczas koncertu
W październiku wybieram się na koncert The Cure w 02 Arena w Pradze i mam wątpliwość czy jest sens zabierania ze sobą aparatu.
Parę lat temu miałem okazję być na ich koncercie w Spodku i się okazało, że z robieniem zdjęć z płyty nie ma problemu. Niestety wtedy nie brałem aparatu ze sobą.
Czy może ktoś ma z Was doświadczenie z koncertów w tym miejscu i mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć, że ochrona nie będzie się czepiać ludka z aparatem na szyi?
Robiłem tam foty na Aerosmith spod sceny, jak dziesiątki innych ludzi :) Kompaktów się nie czepiali, lustra pewnie będą.
Pewnie lustra z 70-200/2.8 tym bardziej? ;)
Rafał_Sz
10-03-2016, 19:30
Kompakt luz, smartfon tym bardziej. O lustrzance zapomnij. Nawet jak przejdziesz przez bramki, to Cię później wyłapią. A z Czechami z ochrony trudno się dogadać, mają swoisty sposób myślenia. ;)
Kompakt luz, smartfon tym bardziej.
A później, zamiast oglądać koncert, oglądasz tysiące świecących ekraników.
Chyba już stary jestem...
A później, zamiast oglądać koncert, oglądasz tysiące świecących ekraników.
Chyba już stary jestem...
Ja chyba też... Po co na koncert zabierać kompakt?! A robienie zdjęć czy kręcenie czegokolwiek kompaktem nad głową jest dla mnie wyjątkowo wkurzające. I do tego te błyskające wszędzie lampy...
W październiku wybieram się na koncert The Cure w 02 Arena w Pradze i mam wątpliwość czy jest sens zabierania ze sobą aparatu.
Parę lat temu miałem okazję być na ich koncercie w Spodku i się okazało, że z robieniem zdjęć z płyty nie ma problemu. Niestety wtedy nie brałem aparatu ze sobą.
Idź i baw się dobrze.
Zdjęcia i filmik koncertu zawsze możesz obejrzeć w internecie.
Coś a propos:
https://www.youtube.com/watch?v=tt_8kpf7y7c&feature=youtu.be&t=8
:mrgreen:
"Nierobienie zdjęć" to sztuka, której z czasem można się nauczyć. ;)