Zobacz pełną wersję : Nikon D5200 po naprawie gwarancyjnej nie ma polskiego języka
Mój Nikon D5200 wrócił z serwisu po naprawie gwarancyjnej bez języka polskiego , a przedtem miał . Mam do wyboru angielski i jakieś chyba chińskie. Jak to możliwe?
Gdzie naprawiałeś? i co było uszkodzone.
Wygląda na to że otrzymałeś sprzęt z rynku chińskiego lub taką płytę główną założyli.
Gdzie naprawiałeś? i co było uszkodzone.
Wygląda na to że otrzymałeś sprzęt z rynku chińskiego lub taką płytę główną założyli.
Sprzęt na gwarancji , reklamowałem przez sklep eurortvagd, oni wysłali do serwisu.
Aparat całkiem padł, nie dało sie go włączyć. W informacji napisali tylko że regulacje przeprowadzili , ale nie wierzę w to.
Zobacz w exif czy numer ten sam.
Moze inny dostałeś ?
Tak jak napisał d90 sprawdź czy masz ten sam numer seryjny na spodzie aparatu, następnie w programie do odczytu danych z exif porównaj te numery, powinny się zgadzać.
Nie ma możliwości do sprzętu z rynku chińskiego wgrania języka polskiego, w Twoim aparacie musiało być coś zamienione.