PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sztormowo

sebastian78
17-02-2016, 19:30
Witajcie!!
Dawno mnie nie było to wrzucę fotkę do oceny ;) Wiało jak cholera, w jednej ręce pilot w drugiej szmatka to wycierania filtra, ale się udało!!
Co parę chwil fala wyskakiwała na mnie... Niby obserwowałem ale wiecie jak to jest z krajobrazem;) Jest tylko kilka chwil na ten jeden strzał!
Wróciłem mokry ale szczęśliwy bo lubię takie ekstremalne plenerki ;)
Zapraszam...

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/02/12PKnk-1.jpg
źródło (http://imageshack.com/a/img923/3888/12PKnk.jpg)

Dziękuję i pozdrawiam!!

biegly
17-02-2016, 20:02
No w końcu kolega coś wrzucił :)
Sebastianie świetna praca, jak i widać warsztat rośnie co mnie bardzo cieszy :D
Pozdrawiam

Zahir
17-02-2016, 21:04
ależ się dzieje!
morze walczy o uwagę z niebem, a latarnia ze stoickim spokojem przygląda się tym zmaganiom ;)
chmura po lewej stronie szczęśliwie zrównoważyła kompozycje. super!

Sebastianito
18-02-2016, 22:32
Seba, tam sie nie da zrobić złego zdjęcia :) Fajnie ułożone w kadrze, fajna dynamika, kolory również super. Podoba mi się i... fajnie mi wrócić wspomnieniami do tamtego miejsca.

creep
20-02-2016, 22:11
Naprawdę nieźle pokazałeś ten żywioł na dole, podoba mi się zwłaszcza ta fala w oddali po lewej, jeśli tam na otwartej przestrzeni już się tak piętrzy, to jak to musi chlapać przy brzegu... Nie wiem czy nawet minimalnie krótszy czas by nie pomógł w podkreśleniu tej mocy.

Nikonozaur
21-02-2016, 00:39
Dobrze jest, huśta i wieje. Dodając ładne niebo i naturalne kolory zapakowane w zgrabny kadr wynik musi być pozytywny.

sebastian78
21-02-2016, 18:04
Dziękuję Panowie za poświęcony czas! to Bardzo miłe jak chwali "stara gwardia wyjadaczy ":lol:

No w końcu kolega coś wrzucił
Sebastianie świetna praca, jak i widać warsztat rośnie co mnie bardzo cieszy
Pozdrawiam

Dzięki Rafale!! Może na plenerki za często nie jeżdżę bo pogoda nie rozpieszcza ale w szufladzie grzebię cały czas;)

ależ się dzieje!
morze walczy o uwagę z niebem, a latarnia ze stoickim spokojem przygląda się tym zmaganiom
chmura po lewej stronie szczęśliwie zrównoważyła kompozycje. super!
Dzięki Zahir, miło że się podoba!

Seba, tam sie nie da zrobić złego zdjęcia Fajnie ułożone w kadrze, fajna dynamika, kolory również super. Podoba mi się i... fajnie mi wrócić wspomnieniami do tamtego miejsca.
Sebek! Pakuj się i zapraszam do mnie!! powspominasz na żywo :)!

Naprawdę nieźle pokazałeś ten żywioł na dole, podoba mi się zwłaszcza ta fala w oddali po lewej, jeśli tam na otwartej przestrzeni już się tak piętrzy, to jak to musi chlapać przy brzegu... Nie wiem czy nawet minimalnie krótszy czas by nie pomógł w podkreśleniu tej mocy.
Dziękuje Creep! Wbrew pozorom aż takiego wiatru nie było ale bałwany robiły się olbrzymie!! Sam się dziwiłem skąd one się biorą!! Gdy wróciłem do domu i sprawdziłem rawy żałowałem, że nie zrobiłem z czasem lekko poniżej sekundy! Tzn zrobiłem ale warunki nie były już tak sprzyjające!!!

Dobrze jest, huśta i wieje. Dodając ładne niebo i naturalne kolory zapakowane w zgrabny kadr wynik musi być pozytywny.
Dzięki Andrzeju!! Ty na początku mojej drogi dałeś mi najwięcej wskazówek , także dziękuję i za to!!!

POzdro!!

jarekf34
22-02-2016, 21:37
W pełni zasłużona GW ;) :) Fajowo jest z tym żywiołem na wodzie, do tego kolorki super i mamy czym oczęta nacieszyć :)