Vinci
07-02-2016, 21:06
Poszukuję modułu do joomli (bądź serwisu online), dzięki któremu mógłbym co pewien czas przeprowadzić badanie ankietowe wśród 100 – 300 osób. Na zasadzie: tworzę ankietę z moimi pytaniami i umieszczam ja na stronie, ludzie dostają linka do tej strony i wypełniają ankietę – ja otrzymuję wyniki (najlepiej jakby przy okazji tworzyło wykresy lub wyniki dało się wyeksportować do jakiegoś Excela lub PDF-a.
Warunki:
Darmowe lub płatne (tylko nie abonament za 120 zł / msc – ankiety zrobię, 2 - max 5 razy na rok na różnych grupach, mogę ostatecznie kupić moduł za kilkanaście euro, ale to max) I tak muszę zapłacić za to z własnej kieszeni, więc szukam „po taniości”
Ankieta będzie zawierała ok 20 pytań z wieloma odpowiedziami,
Ma umożliwiać odpowiedzi jednokrotnego i wielokrotnego wyboru
Fajnie, jakby uniemożliwiała osobom odpowiadającym obejrzenie wyników
Jeśli ktoś mógłby zarekomendować jakieś funkcjonalne rozwiązanie, może z czegoś podobnego korzysta w pracy, widział na studiach. Wiem, że można napisać skrypt samemu, ale to przekracza moje umiejętności – wolałbym gotowe produkty. Do tej pory ankiety były papierowe, ale czas zacząć myśleć ekonomicznie, proekologicznie i nowocześnie
Warunki:
Darmowe lub płatne (tylko nie abonament za 120 zł / msc – ankiety zrobię, 2 - max 5 razy na rok na różnych grupach, mogę ostatecznie kupić moduł za kilkanaście euro, ale to max) I tak muszę zapłacić za to z własnej kieszeni, więc szukam „po taniości”
Ankieta będzie zawierała ok 20 pytań z wieloma odpowiedziami,
Ma umożliwiać odpowiedzi jednokrotnego i wielokrotnego wyboru
Fajnie, jakby uniemożliwiała osobom odpowiadającym obejrzenie wyników
Jeśli ktoś mógłby zarekomendować jakieś funkcjonalne rozwiązanie, może z czegoś podobnego korzysta w pracy, widział na studiach. Wiem, że można napisać skrypt samemu, ale to przekracza moje umiejętności – wolałbym gotowe produkty. Do tej pory ankiety były papierowe, ale czas zacząć myśleć ekonomicznie, proekologicznie i nowocześnie