Zobacz pełną wersję : Nikon coolpix l840
Cześć jaką opinie macie o NIKON COOLPIX L840. Chciałbym wiedzieć bo ponieważ dziś mam plany zakupić ten aparat.
Lubię robić zdjęcia, ale do tej pory nie miałem pieniędzy na jakikolwiek aparat. Zdjęcia robiłem LG G3s i jak tylko mogłem tak starałem się aby to nie były byle jakie zdjęcia. (mam nawet fanpage z zdjęciami wykonanymi prze zemnie jeśli będziecie chcieli to podam)
Teraz mam zamiar kupić Nikona L840 za 700zł. Chciałbym jakieś opinie. Bo już dziś chce zamówić. Z góry dziękuję za komentarze. Pozdrawiam Radek
W porównaniu z LG G3 to jakościowo zdjęcia będą identyczne. Różnica tylko w zoomie.
Nikon niestety będzie miał dużo wolniejszy AF.
LG G3s *
Kurde to już nie wiem :( jestem w kropce. Podoba mi się ten aparat i sam już nie wiem co robić
Jak Ci się podoba, to kupuj.
Tylko później nie miej pretensji, że jakość zdjęć nie odbiega od tych z komórki... Bo tanie kompakty mają tego samego typu matryce co lepsze komórki.
A.. no i wygląd aparatu nie przenosi się na jakość zdjęć czy możliwości.
jurkarol
17-01-2016, 15:00
jest jeszcze co prawda jakas optyka ale... ten aparat tylko udaje poważniejszy.
moze jakis lepszy używany w tej cenie rozwaz?
Ludzie jakoś oceniają pozytywnie ten aparat. Nie zajmuje się zawodowo fotografią tylko amatorsko. Lustrzanki nie kupuje bo to duże wydatki, obiektywy itd.
Tak więc przeglądałem kompakty i ten raczej jak najlepiej wypada moim zdaniem
jurkarol
17-01-2016, 15:19
podpowiem jeszcze - Panasonic serii lx, fuji seria hs, nikon p7000
http://snapsort.com/compare/Nikon-Coolpix-L840-vs-Panasonic-Lumix-FZ72/specs Nikon moim zdaniem i tak lepszy
http://snapsort.com/compare/Nikon-Coolpix-L840-vs-Panasonic-Lumix-FZ72/specs Nikon moim zdaniem i tak lepszy
Chyba w tym, że częściej wyszukiwany w internecie... bo to jest jedno z głównych kryteriów oceny tam...
Zobaczymy :) może jest inaczej
Cześć :) Zakupiłem ten aparat i jak na razie zapowiada się dobrze :3 Boję się wyjść na ten mróz chociaż jest -5 ale nie wiem co może się stać z aparatem.
Proszę o jakieś porady czy coś podobnego. W instrukcji pisze ze używać od 0 do 40stopni. Chciałbym zrobić jakieś zdjęcia również w zimę. Liczę na odpowiedz. Pozdrawiam Radek