PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Nad jeziorem po sezonie - krótki reportaż pejzażowy.

Jai pur
30-12-2015, 10:59
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

smogg9
30-12-2015, 16:40
Podoba mi się Twój sposób patrzenia, minimalizm - to co lubię, a nie zawsze mi wychodzi.
Nr 1 definitywnie na nie - kompozycja do bani, nr 2 ciekawie, ale coś mi tam nie pasuje. Reszta całkiem przyjemnie, jest potencjał. Obróbka trochę zbyt kontrastowa i nasycona kolorami, widziałbym ten zestaw bardziej stonowany :)

Jai pur
30-12-2015, 20:26
Podoba mi się Twój sposób patrzenia, minimalizm - to co lubię, a nie zawsze mi wychodzi.
Nr 1 definitywnie na nie - kompozycja do bani, nr 2 ciekawie, ale coś mi tam nie pasuje. Reszta całkiem przyjemnie, jest potencjał. Obróbka trochę zbyt kontrastowa i nasycona kolorami, widziałbym ten zestaw bardziej stonowany :)

dzięki za rzeczowy wpis, co do 1, to na otwarcie nie miałem innego widoku ogólnego, mogło być z pewnością lepiej, za to drażniąca kompozycja 2 już mi pasuje;)

(OT zajrzałem na stronę, przypomniałeś mi herbatkę na Śnieżce, jakieś 18/19 lat temu)

Mbuna
18-01-2016, 19:28
Piątka super, szóstkę widziałbym w czarno-białym i bez boi.
Reszta jak dla mnie do kosza.
Bez urazy.
Pozdrawiam