Zobacz pełną wersję : Zaprzyjaźnię się z D3XXX
Witam. Jak w tytule zaprzyjaźnię się z kimś kto ma model D3XXX w celu wymiany doświadczenia jak i udoskonalenia umiejętności :)
a może być DOCXXX (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=15719)? ;)
Tomek, ale ja nie mam takiej puszki :(
DXXX, a nie DXXXX ;)
Chociaż, chwila, patrzę na avatara... Weronia, pisz na priv :mrgreen:
cz4rnuch
19-12-2015, 01:22
Tomek, ale ja nie mam takiej puszki :( Dokup, będzie punkt zaczepienia.
BambusZMikronezji
19-12-2015, 01:29
A konkretnie o co chodzi?
pioterkow
19-12-2015, 13:05
Ja mam D3X i chętnie się zaprzyjaźnie z koleżanką i powymieniam doświadczenia... :mrgreen::mrgreen:
Za mało masz iksów. Ja mam przynajmniej XXL. A po świętach może będę miał te XXXL ;)
Dobra. Bo wypłoszymy koleżankę.
Pisz na forum jak masz jakiś problem. Większość jest podobna, niezależnie od modelu aparatu.
Hahahaha :D
Ogólnie to dopiero ogarniam temat z DXXXX :P przesiadka z fuji s4500 ;d
i jestem "łasa" na wiedze :P jeszcze nie mam zażaleń :D
pioterkow
19-12-2015, 21:13
Za mało masz iksów. Ja mam przynajmniej XXL. A po świętach może będę miał te XXXL ;)
Oj tam... dwa X w jedną czy drugą stronę nie robi różnicy... ;)
Dla miłej koleżanki dopisze sobie D3X+XX ;)
GaijinPawel
19-12-2015, 23:02
To witam koleżankę. Mam chyba właściwe D3XXX. Chodzi Ci konkretnie o tą serię?
artur0372
20-12-2015, 01:00
Zaraz się paski wydłużą w serii D3XXX w ankiecie 2015 "jakiego body używasz" :-)
Ja już się z wami wszystkimi zaprzyjaźniam :) a co od przybytku głowa nie boli :D
` hahah :D to już poczekam na nową ankietę :P
Ja dopiero co nabyłem d3300 więc moje doświadczenie jest bliskie zeru. Dodam że to moja pierwsza lustrzanka ;) pozdrawiam.
No i ponad miesiąc ciszy...
Czyżby wszyscy poznali się z nową Koleżanką (nie tylko przez klikanie...) i dla niej przesiedli się na "prymitywną" puszkę, którą "nie można robić dobrych zdjęć"?
:D:p:lol: