Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] gorsko b&w
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://s1289.photobucket.com/user/vienko79/media/DSC_02763---Copy_zps65qlcoxt.jpg.html)
krzychusss
18-12-2015, 02:04
Groźnie. Odruchowo przełknąłem ślinę, chyba o to chodziło? :)
Świetny kadr, elegancka gra światła i cienia.
To jest to co w Tatrach lubię...brawo, są emocje ;-)
Szczerze, to chyba dawno nie widziałem tutaj zdjęcia, które tak pokazuje potęgę gór jak Twoje.
Idealnie pasuje tutaj BW. Praca, która na pewno mogłaby się znaleźć na wielu ścianach maniaków górskich;)
Pozdrawiam
Janusz
świetna gra światła. dobra konwersja jest i biel i czerń, cały przekrój. Chmurki też ładnie zagrały. Także ten tego zazdroszczę.
Za przedmówcami - świetnie oddana potęga gór, ich "ostry" klimat, może nawet złowrogość. Aż chce się wyjść w góry.
Wiesiek a cóż to na Rysy Cię zawiało :)
Ostatnio Twoje prace właśnie w B&W bardziej mi podchodzą ... niemniej tutaj dałbym troszkę mniej nieba a więcej dołu... góry stały by się "jeszcze większe"
świetny fot ! schodziłeś przez Wagę?
Grzech przyznam ,ze nie wiem nie siedze w temacie az tak poprostu wyjscie i zejscie od slowackiej strony ale to jakis czas temu bylo.....
Grzech przyznam ,ze nie wiem nie siedze w temacie az tak poprostu wyjscie i zejscie od slowackiej strony ale to jakis czas temu bylo.....
spoko wsio jasne ... inaczej się nie da :) jeśli wchodziłeś (po lesersku) od słowackiej to musiałeś iść przez Wagę ... schronisko a później Przełęcz
niemniej tutaj dałbym troszkę mniej nieba a więcej dołu... góry stały by się "jeszcze większe"
Też się nad tym zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku, że taka perspektywa spojrzenia robi ( przynajmniej u mnie ) wrażenie bycia "wyżej", takie wrażenie, jakie ma się po zdobyciu szczytu, po wyjściu i spojrzeniu w dół na drogę którą się pokonało. Równocześnie, nie ujmuje ona górom ich wielkości, grozy, etc.
Zbierałem szczękę.
Zaprawdę pięknie to wyszło, kadr, światło i nastrój powalają.
Archibald6803
21-12-2015, 15:44
Faktycznie (za większością przedmówców) świetny kadr. Absolutnie nie należy w nim moim zdaniem NIC zmieniać. Jest podany najlepiej jak się da.