Zobacz pełną wersję : Statyw Manfrotto - 10 lat gwarancji
Kusi mnie darmowe rozszerzenie gwarancji na statyw Manfrotto, tym bardziej, że aż do 10 lat. Z drugiej strony, jak widzę coś za darmo to mi się lampka ostrzegawcza załącza. Próbował już ktoś się rejestrować? Nie ma jakiegoś haczyka w tej ofercie?
Ja kupiłem kilka miesięcy temu MT190X PRO3 po zakupie wszedłem na stronę dystrybutora i bez problemu dokonałem przedłużenia. Tak przy okazji zapytam skąd podejrzenie o jakieś "haczyki". Jedyny "haczyk" jak mi się wydaje to taki, że po kilku latach to człowiek zapomni że ma taką gwarancję, nie mówiąc o tym, że zapomni gdzie ma te wszystkie dokumenty potwierdzające zakup i przedłużenie gwarancji. To jednak nie jest: ani wina, ani problem dystrybutora który takiej gwarancji udziela.
Dzięki za odzew i informacje. Doszukałem się jeszcze w międzyczasie, że przedłużona tak gwarancja obowiązuje wyłącznie dla pierwszego właściciela. No ale to nie problem, póki co. Co do "haczyków", sam nie wiem, rośnie we mnie jakiś dziwny niepokój jak ktoś mi coś chce po prostu dać. Takie smutne czasy - wszędzie marketingowy bełkot, gwiazdki i haczyki :(
kiedyś kupiłem słuchawki z dożywotnią gwarancją - tylko gdzie jest ta gwarancja ???
dmcreative
08-12-2015, 14:06
Ja również rejestrowałem Manfrotto jakiś czas temu. Teraz już wiem skąd ta pewność producenta, te statywy są w moim mniemaniu niemal niezniszczalne ;)
Teraz już wiem skąd ta pewność producenta, te statywy są w moim mniemaniu niemal niezniszczalne ;)
Przekonamy się, za jakiś czas :)