PDA

Zobacz pełną wersję : Nissin di866 II mark złamana stopka, Stopka nissin di866 II mark

stanny456
06-12-2015, 15:29
Witam

Dla potomnych cała historia złamanej stopki w nissin di 866 II mark. Gdyby ktoś szukał w razie złamanej stopki elementu na wymianę to odrazu mówię szkoda czasu. Odwiedziłem każdy serwis lamp błyskowych w sieci, włącznie z dystrybutorami na Polskę jak i samym NISSIN company. Nie sprzedają i nie naprawiają tego. Czy odradzić klientowi kupowanie tych lamp??? To jest pytanie.

Ja sobie poradziłem z tym problemem, choć już lampa była na straty. Spadła ze statywu zapięta w body.

Narpawa polega na spawaniu plastiku.

Gdyby ktoś chciał skorzystać z usługi naprawy, proszę o kontakt.

Pozdrawiam
Stanny

ejaa7
31-08-2016, 19:13
Cześć Stanny,

Zgłaszam się w sprawie złamanej stopki w lampie Nissin Di866. Poszukuję informacji jak/gdzie można naprawić.
Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam,
Ewelina

Witam

Dla potomnych cała historia złamanej stopki w nissin di 866 II mark. Gdyby ktoś szukał w razie złamanej stopki elementu na wymianę to odrazu mówię szkoda czasu. Odwiedziłem każdy serwis lamp błyskowych w sieci, włącznie z dystrybutorami na Polskę jak i samym NISSIN company. Nie sprzedają i nie naprawiają tego. Czy odradzić klientowi kupowanie tych lamp??? To jest pytanie.

Ja sobie poradziłem z tym problemem, choć już lampa była na straty. Spadła ze statywu zapięta w body.

Narpawa polega na spawaniu plastiku.

Gdyby ktoś chciał skorzystać z usługi naprawy, proszę o kontakt.

Pozdrawiam
Stanny