Zobacz pełną wersję : w jaki sposob edytowac zdjecie aby uzyskac taki efekt?
https://www.flickr.com/photos/humaninterface/22441924991/sizes/c/ pzdr
Mi to wyglada na jakas akcje w PS. Zobacz na google "ps actions" moze ja znajdziesz.
2pompony
05-11-2015, 15:11
Mnie to raczej wygląda na jakąś obróbkę w PS. Zobacz na google "ps obrobka", może ją znajdziesz.
A jak napiszesz w google, "bildbearbeitungs tutorial", to napewno znajdziesz. Viel Glück ;-)
PiciuD300
05-11-2015, 15:28
Mnie to wygląda na zrobione kwadratowym obiektywem, bo prawdziwy fotograf nie bawi się suwaczkami,
2pompony
05-11-2015, 15:52
No dobra, tośmy się trochę pośmiali, ale przyznajcie, że odpowiedź kolegi Zdebika z Ląądynu jest wręcz niedościgle mistrzowska w swoim ostrym jak brzytwa błysku intelektualnej potęgi.
Kolegę Zdebika trzeba sobie zapamiętać i jeśli kiedyś zada pytanie, np. jaki to samochód - trzeba odpowiedzieć z równie huraganową enteligencją: mi sie wydaje, że to samochod. Wpisz w google' samochod', moze go znajdziesz. :)
po ponad pol zycia w de spedzonym odpowiem, jak kazdy porzadny niemiec by odpowiedzial: 1.nie ma kwadratiowych obiektywow, 2. szukalem juz w googlu po wpisaniu "bildbearbeitung" i "ps ekszyns". danke für eure hilfe.
hostman22
05-11-2015, 19:39
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/11/imagesqtbnANd9GcQ4hnaHWvYScfEksJm00MyFAp-2.jpg
źródło (https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ4hnaHWvYScfEksJm00MyFApG5nYv5r EwcI_6qX_mnTdZVSNyd)
Jestem jak polski rzad, daje wedke a nie rybe.
pioterkow
06-11-2015, 09:39
Poprawiłeś mi humor na resztę dnia :lol::mrgreen:
Żeby jeszcze polski rząd dawał do tej wędki żyłkę i haczyk.... ;)
Poprawiłeś mi humor na resztę dnia [emoji38]:mrgreen:
Żeby jeszcze polski rząd dawał do tej wędki żyłkę i haczyk.... ;)
Daja 20 000, normalnie wyglada to tak:
Kupujesz 5d3 lub d810 a potem spamisz forum jakie szklo, lampa, jak robic zdjecia w ciemnych pomieszczeniach.
Interes sie kreci, politycy wydaja dotacje a podatnicy splacaja janusza biznesu.
Nie narzekaj bo później są szkła w promocji od Januszy bo okazało się że nie jest tak różowo, a gospodarka wolnorynkowa to nie spacer po parku, a wyprawa do dżungli gdzie wszystko co żyje chce Ci odgryźć nogę.
No i gratuluję podjeścia i poczucia humoru. Mnie się od postów dwóch pomponów robi nieswojo, bo on zawsze musi komuś wbić szpileczkę, co jest dosyć niskich lotów. ;-)
pioterkow
06-11-2015, 12:03
Daja 20 000, normalnie wyglada to tak: Kupujesz 5d3 lub d810 a potem spamisz forum jakie szklo, lampa, jak robic zdjecia w ciemnych pomieszczeniach. Interes sie kreci, politycy wydaja dotacje a podatnicy splacaja janusza biznesu.
Czyli dokładnie pasuje tu cytat z forum Canonierów:
cyt.: "Z braku pracy i ciągłego poszukiwania etatu, który poprawiłby moją sytuację finansową, postanowiłem zająć się fotografią. Wybrałem tylko jeden kierunek jest nim "Fotografia ślubna"..."
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: