Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesieni czas...
RobertSoul
04-11-2015, 19:41
Witam, oj dawno nie zamieszczałem swoich zdjęć tutaj, aż wstyd mówić.... A dzięki temu forum wszystko się zaczęło, cała przygoda z fotografią. Nowe znajomości, które trwają po dziś dzień. Wracam tutaj by podzielić się jednym poczynionym kadrem tej jesieni.
Jesieni, która powoli dobiega końca. W tym roku była wielce łaskawa i pozwoliła wielu nam raczyć się swym pięknem.
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Fantastyczna aura. Bardzo mi się podoba ta osłona.
Kolory, detal , oświetlenie dały bardzo atrakcyjne dla oka "malowidło"
maniak666
05-11-2015, 10:30
Nie pamiętam kto tak gadał-ale "mniamusne":lol:
Bardzo ładna jesień, fajowa aleja... no i klimat świetny :).
Genialny klimat i kolorki.
Zatrzymałem się na dłużej, oj podoba się.
Pozdrawiam
RobertSoul
05-11-2015, 16:49
Dzięki Panowie. Takie nasze sielskie obrazki jesienne
Kolory, detal , oświetlenie dały bardzo atrakcyjne dla oka "malowidło"dokładnie takie same odczucia plus fajny ten tunelik, gdzie to jeśli można wiedzieć
Sebastianito
05-11-2015, 19:19
No i pozamiatane! Kawałek naprawdę dobrej fotografii.
RobertSoul
05-11-2015, 21:02
....gdzie to jeśli można wiedzieć
A to moje okolice Namysłowa... śródleśna droga dębowa między polami. Tego dnia odbywały się tam polowania na zwierzynę. Gdybym został tam dłużej, to może trafił bym na przechodzące sarny... A tak tylko traktor, a może i aż traktor... przynajmniej nie jest pusto na drodze ;)
...Tego dnia odbywały się tam polowania na zwierzynę. Gdybym został tam dłużej, to może trafił bym na przechodzące sarny...
Może i lepiej, że nie zostałeś, bo zamiast Ty ustrzelić sarnę....Ot, polska rzeczywistość;D
fajne. klasyka, ale ladnie wykonana
Złota polska jesień :) świetne zdjęcie
jarekf34
07-11-2015, 21:15
Bajka Robercie... BAJKA :) I tyle:)
sebastian78
11-11-2015, 12:48
Piękna Fota!! Wpatruje się kolejny raz i nie mogę oderwać :)
Chyba już wszystko Robercie napisano ;)
Gratulacje, jest pięknie!