PDA

Zobacz pełną wersję : Polecam film o fotografie Art Wolfe

pioterkow
03-11-2015, 13:25
Miłośnikom fotografii, dzikiej przyrody i pięknych miejsc polecam film:
"Art Wolfe's Travels To The Edge"
dostępne na Amazon za 30 USD (zestaw) i cześć drugą za 50 USD.
Facet robi fajne zdjęcia, pokazuje piękne miejsca na świecie i generalnie przyjemnie się to ogląda :)
Fajny jest odcinek gdzie pokazują jak te filmy powstają - ekipa kilko osób, dziesiątki toreb ze sprzętem a później Art biega z pustym plecakiem przed kamerą "dźwigając" swój sprzęt... :mrgreen:
Nikonowych purystów uprzedzam że robi fotki Canonem.... ;)
Ale i tak obejrzeć naprawdę warto!

moshica
03-11-2015, 14:05
Też polecam jego stronkę : http://travelstotheedge.com/

pioterkow
03-11-2015, 15:47
Dopiszę jeszcze że zwolennikom alternatywnych źródeł pozyskiwania filmów (torrenty itp.) zdecydowanie polecam zakup oryginału.
Jakość filmu jest świetna i naprawdę warto zapłacić te kilka złotych za oryginalny film.
Tego typu filmy zawsze warto oglądać w najlepszej możliwej jakości.

Jarkod
03-11-2015, 19:26
Jakość filmu jest świetna i naprawdę warto zapłacić te kilka złotych za oryginalny film.

Nie żebym był zwolennikiem terrentów, ale dobrze jest trzymać się faktów: 30 USB to nie kilka a sto kilkanaście złotych.

jasin
03-11-2015, 19:36
Swego czasu te filmy, lub podobne leciały na Fokus TV, może znów je puszczą.

pioterkow
04-11-2015, 11:31
Nie żebym był zwolennikiem terrentów, ale dobrze jest trzymać się faktów: 30 USB to nie kilka a sto kilkanaście złotych.
Chyba każdy umie sobie przeliczyć USD na PLN. Nie bardzo rozumiem po co to napisałeś?
Jeśli nie stać Cię lub żal wydawać tę zawrotną kwotę "stu kilkunastu złotych" za zestaw siedmiu filmów w jakości HD to ściągaj sobie torrenty.
Twój wybór i Twoja jakość oglądania...

Jarkod
04-11-2015, 14:22
Wyhamuj, to niepotrzebnie się rozpędzasz. Skoro potrafisz przeliczyć USD na zł, to czemu piszesz nieprawdę?

pioterkow
06-11-2015, 19:36
Wyhamuj, to niepotrzebnie się rozpędzasz. Skoro potrafisz przeliczyć USD na zł, to czemu piszesz nieprawdę?\
Miałem na to nawet nie odpisywać bo szkoda czasu ale jednak napiszę: żałosny jesteś kolego.
Kłócisz się o kilka złotych za fajny film... Takie to bardzo "polaczkowate".
Nabiłeś sobie licznik postów? Poprawiłeś samopoczucie?
Ja poleciłem fajny film (serie filmów) w dobrej cenie - co Ty wniosłeś swoim postem? Nic.
Tak jak napisałem - jak Cię nie stać albo szkoda wydawać kasę to nie kupuj.
Faktycznie sto kilka złotych za siedem filmów to majątek.... Bez komentarza...
ŻAŁOSNE.

Zdebik
06-11-2015, 20:43
Nie mam TV wiec zostaje cda ^^

Jarkod
07-11-2015, 00:26
Czy ktoś Cię prosił o autocharakterystykę i samokrytykę? Ale skoro tak chcesz...