Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Lodowe rzezby
Islandia
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://postimage.org/)
pozdrawiam :)
Tu link do większej wersji: http://postimg.org/image/7shd7xke7/
bardzo piekna fotografia. az milo patrzec. congrats!
Po kliknięciu przenosi na główną stronę postimage.org. Miało przenosić do większej wersji zdjęcia?
Świetnie poukładane w kadrze. Bardzo ładne zdjęcie.
im dluzej patrze tym bardziej mi sie podoba
Mam podobnie, jak poprzednicy. Piękna fotografia. Gratulacje!
Po kliknięciu przenosi na główną stronę postimage.org. Miało przenosić do większej wersji zdjęcia?
nie miało przenosic ten program tak ma ale moze przenosic , proszę tutaj jest większa wersja
http://postimg.org/image/891duh7cj/
Polecam większą wersje , bardzo pięknie .:)
W Twoim stylu. Ładnie poukładane i pokolorowane. Jak to mówią gotowiec na ścianę :). Tak z ciekawości, dlaczego
zamieniłeś D800 na D750? W krajobrazie chyba ten pierwszy troszkę przeważa.
pioterkow
01-11-2015, 15:33
Polecam większą wersje , bardzo pięknie .:)
Ja też polecam większą wersję. Piękne zdjęcie, świetny kadr, ładnie dopracowane kolory.
Wydruk w Digigraphie - i na ścianę żeby oczy cieszyło :)
Dobra robota :)
Genialna gra kolorów, świetnie skadrowane, bardzo fajne w odbiorze
W Twoim stylu. Ładnie poukładane i pokolorowane. Jak to mówią gotowiec na ścianę :). Tak z ciekawości, dlaczego
zamieniłeś D800 na D750? W krajobrazie chyba ten pierwszy troszkę przeważa.
dzięki za opinię , a dlaczego D750, dla mnie bardziej praktyczny w podróżach, nie musze wszedzie targac ciezkiego satywu, a bez niego jest sporo mikro poruszen na dłuzszych czasach. Z D750 na 200mm z VR-em i ISO 100 robie ostre zdjecia na 1/20sek, z D800 ze statywu ( ciezkiego Manfrotto ) na tej samej ogniskowej przy silnym wietrze, potrafilem miec mikro poruszenia przy ISO 800. O tym wie kazdy ale nie wszyscy o tym piszą :( Z szerokim katem jest ok ale z tele o wiele gorzej .
Z D750 i Nikonem 14-24mm nie odczuwam duzego spadku detalu, a zdjecia bardziej "błyszczą"
Za bardzo nie ma co pisać, bo jest moim zdaniem bardzo dobrze.
Pozdrawiam Mirek
Świetne warunki dobrze wykorzystane.
Sebastianito
01-11-2015, 17:17
I szczena w podłodze! Bardzo ładnie to wyszło!
Nikonozaur
02-11-2015, 01:15
I szczena w podłodze! Bardzo ładnie to wyszło!
Nie szczena tylko bierz łódkę czy innego kukuruźnika i wal na Islandię, w końcu masz najbliżej. ;)
A tak poważnie to całkowicie się z Tobą zgadzam.
Adam Majchrzak
03-11-2015, 04:12
Piękne te kryształy, a dalsze plany jeszcze bardziej wciągają...
Niesamowita kraina ;)
=]
:O O ty lisku!
Super, piekny kolor, fajny widok, swiatlo pierwsza liga, jedynie duza wersja mogla by byc wyostrzona.
grzegorzdz72
04-11-2015, 10:38
dzięki za opinię , a dlaczego D750, dla mnie bardziej praktyczny w podróżach, nie musze wszedzie targac ciezkiego satywu, a bez niego jest sporo mikro poruszen na dłuzszych czasach. Z D750 na 200mm z VR-em i ISO 100 robie ostre zdjecia na 1/20sek, z D800 ze statywu ( ciezkiego Manfrotto ) na tej samej ogniskowej przy silnym wietrze, potrafilem miec mikro poruszenia przy ISO 800. O tym wie kazdy ale nie wszyscy o tym piszą :( Z szerokim katem jest ok ale z tele o wiele gorzej .
Z D750 i Nikonem 14-24mm nie odczuwam duzego spadku detalu, a zdjecia bardziej "błyszczą"
? z D800 są takie problemy ?
maniak666
04-11-2015, 10:54
Super, piekny kolor, fajny widok, swiatlo pierwsza liga, jedynie duza wersja mogla by byc wyostrzona.
Grzes-jak klikniesz w duża to pojawia się wyostrzona.
Do grona urzeczonych dołączam. I nie mam pojęcia gdzie to się ukrywało, że dopiero dzisiaj zobaczyłem.
masz racje duza wersja jest za mało wyostrzona , wkleiłem nie tę, juz poprosiłem moderatora o podmiane linku :)
Cudowny, perfekcyjnie uchwycony widok. Od samego patrzenia robi się na przemian zimno i ciepło. Przepiękne zdjęcie.
Pozbierałem szczękę z podłogi, później odpaliłem większą wersję i znowu mi opadła ;)
Piękne zdjęcie a kolorystyka wręcz powala.
Bajka Panie, a że dawno nie odwiedzałem forum, to szczęka opadła.
Gratulacje.
sokolnik
04-11-2015, 14:27
super ! Gratulacje !
RobertSoul
04-11-2015, 19:20
Fajnie zimowo kolorowo się zrobiło :) klarownie, przejrzyście na + :)
Grzes-jak klikniesz w duża to pojawia się wyostrzona.
Tak jak mowisz ;)
masz racje duza wersja jest za mało wyostrzona , wkleiłem nie tę, juz poprosiłem moderatora o podmiane linku :)
:D
Teraz jest ladnie.
A i galerie sobie obczailem, piekny plener, miales duzo szczescia z warunkami, nawet w dzien bylo bardzo ladnie.
Wszystko już powiedziano w temacie, więc tylko dodam, że mi również się bardzo podoba... graty ;).
Wojciech69
13-01-2016, 04:47
Janie i tu znalazlem Twoje piekne fotografie , czesciej je ogladam w swiecieobrazu jako WojtekP2010.
Pozdrawiam Cie serdecznie.
Często wracam do Tej Fotografii, jest bajecznie, piękne naturalne kolory, magia :) Pozdrawiam
palfinger
13-01-2016, 22:23
zazdroszczę pobytu na Islandii, zdjęcie perełka! :)