Zobacz pełną wersję : Strony do zamieszczania zdjęć
dystrych
18-10-2015, 15:34
Witam. Jestem tu nowy i od razu poszukuję dla mnie ważnych informacji. Mianowicie poszukuję stron - poskich - na których można zamieszczać swoje zdjęcia w celu otrzymania konstruktywnej krytyki. Czy ktoś może coś polecić. Pozdrawiam
Na forum jest dział do wrzucania zdjęć podzielony tematycznie. Z pewnością znajdziesz tu wiele rad co poprawić a co jest ok.
dystrych
18-10-2015, 20:19
Dziękuję. Skorzystam. A coś w rodzaju deviantart?
Borat1979
18-10-2015, 20:28
Dziękuję. Skorzystam. A coś w rodzaju deviantart?
http://www.digart.pl/
Ale jak chcesz opinii to ta strona jest raczej stratą czasu :)
pioterkow
20-10-2015, 16:23
Mianowicie poszukuję stron - poskich - na których można zamieszczać swoje zdjęcia w celu otrzymania konstruktywnej krytyki. Czy ktoś może coś polecić. pozdrawiam
Jak nie chcesz zrazić się do fotografii to daruj sobie polskie strony typu onet, digart, deviant itp.
Czytając te komentarze można się albo załamać albo umrzeć ze śmiechu.
Możesz wrzucić zdjęcia tu na Forum Nikona - tutaj masz szanse na KONSTRUKTYWNE opinię a nie na wypociny kretynów którzy są "miszczami fotogafii".
dawidsznurek
20-10-2015, 18:05
Popieram przedmówcę, na tym forum jest wyjątkowo mało "miszczów", jak ja pokazałem swoje zdjęcia to chyba tylko jeden czy dwa były komentarzami bez sensu, całe mnóstwo natomiast wypominania co zrobiłem źle dzięki czemu wiedziałem co poprawić, choć, szczerze mówiąc, nie zapominaj o swoim stylu zdjęć, to tobie mają się one podobać i musisz dążyć do swojego ideału, nie do ideału innych fotografów.