Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Gdański ślimak
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.fmix.pl/zdjecie/4728471/gdanski-slimak/rozmiar/2)
Elegancko to zrobiłeś. Podoba mi się kadr, porządek w kadrze mimo tego że fishem łapie się dużo bałaganu (bo to jest fish, prawda?), konwersja nie gubiąca szczegółów, chropowate ziarno, i nawet ładnie gra ta cienka ramka. Nawet nie spodziewałem się, że stać mnie na tyle entuzjazmu :)
highseas
15-09-2015, 23:00
Bardzo elegancki obraz. Prawie abstrakcja geometryczna. Podoba mi się kompozycja. Dynamiczna, a jednocześnie harmonijna. Świetne.
Elegancko to zrobiłeś. Podoba mi się kadr, porządek w kadrze mimo tego że fishem łapie się dużo bałaganu (bo to jest fish, prawda?), konwersja nie gubiąca szczegółów, chropowate ziarno, i nawet ładnie gra ta cienka ramka. Nawet nie spodziewałem się, że stać mnie na tyle entuzjazmu :)
Bardzo elegancki obraz. Prawie abstrakcja geometryczna. Podoba mi się kompozycja. Dynamiczna, a jednocześnie harmonijna. Świetne.
Dzięki bardzo, za komentarze. Fajnie, że moja wizja tego miejsca przypadła Wam do gustu.
creep, tak to fiszka. Wiele mam zdjęć tych schodów. Pewnie jak każdy kto był w tym miejscu. Poczyniłem sporo prób i szerokimi i węższymi szkłami, ale nigdy jakoś z efektu zadowolony nie byłem. Pełno przeszkadzajek, ludzi. Zawsze za wazko lib za szeroko. I jakoś ostatnio miałem przy sobie rybkę. Spojrzałem przez wizjer i bardzo mi się spodobało co w nim zobaczyłem.
Jeszcze raz dzięki :-)
Podoba mi się ta surowizna. Bardzo ;)
Dobrej zdjęcie, ślimak ładnie pokazany, konwersja również mnie przekonuje. Trochę rozprasza mnie tło, ale może to efekt przyzwyczajenia do typowego ujęcia tego rodzaju tematu.
Podoba mi się ta surowizna. Bardzo ;)
A fakt klimat rzeczywiście surowy tam jest :)
Dobrej zdjęcie, ślimak ładnie pokazany, konwersja również mnie przekonuje. Trochę rozprasza mnie tło, ale może to efekt przyzwyczajenia do typowego ujęcia tego rodzaju tematu.
Szeroko jest. Jakoś kompozycyjnie mi się zgrały linie :-)
Dzięki za odwiedziny i pozostawione słowo.
Za poprzednikami - bardzo udane zdjęcie.
Ten pion zawiera w sobie 2 niezłe kwadraty: jeden rozpoczynający się od góry, drugi - od dołu :-)
Przyłączam się do ocen pozostałych. :)
Chciałabym mieć takie zdjęcie na ścianie w domu, mogłabym się na nie gapić - serio. ;)
Przyjemne w odbiorze, podoba się, widać że wszystko przemyślane i poukładane
Ten pion zawiera w sobie 2 niezłe kwadraty: jeden rozpoczynający się od góry, drugi - od dołu :-)
A wiesz, że o tym nie pomyślałem, ale rzeczywiście. Bardziej jednak podoba mi się górny kwadrat :-)
Przyłączam się do ocen pozostałych. :)
Chciałabym mieć takie zdjęcie na ścianie w domu, mogłabym się na nie gapić - serio. ;)
Dzięki. Miło mi. Chyba zrobię z tego coś na ścianę. Mam nadzieję, że się będzie trzymać ;-)
Przyjemne w odbiorze, podoba się, widać że wszystko przemyślane i poukładane
I po raz kolejny cieszy mnie, że fotka się podoba.
Dzięki Wszystkim za oceny! :-)
Pewnie jak każdy kto był w tym miejscu.
a gdzie konkretnie to jest?
a gdzie konkretnie to jest?
Nie byłeś nigdy na Moście Gdańskim?:smile: