Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cicha zatoczka
Zapraszam,
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img910.imageshack.us/img910/3408/TYNSzi.jpg)
bardzo ladne zdjecie .congrats. p.s. dno zatoki widoczne przez krystalicznie czysta wode troche niepokoi...
highseas
13-09-2015, 00:20
Sufenta ma rację, jest coś niepokojącego w tym zdjęciu. Chyba z powodu chmur w trzecim planie i tego dna. Ale dla mnie to tylko na plus. Bardzo mi się kadr podoba! Możesz zdradzić, gdzie to? Norwegia?
Sufenta ma rację, jest coś niepokojącego w tym zdjęciu. Chyba z powodu chmur w trzecim planie i tego dna. Ale dla mnie to tylko na plus. Bardzo mi się kadr podoba! Możesz zdradzić, gdzie to? Norwegia?
Norwegia a dokładnie Lofoty niedaleko miejscowości A :)
highseas
13-09-2015, 01:13
Norwegia a dokładnie Lofoty niedaleko miejscowości A :)
A z pomponikiem na górze? [emoji3]Obstawiałem Lofoty od początku.
Czekam na kolejne...
Jednym pomponikiem czy dwoma? ;)
Genialna fotka, świetnie uchwycony moment, dobrze skadrowane, dobra konwersja, no po prostu podoba się
PiciuD300
13-09-2015, 10:22
Skandynawski klimat. Cisza i zimna nostalgia.
2pompony
13-09-2015, 18:45
Powiem Wam, dlaczego to zdjęcie jest dobre. Bo ma dobrą kompozycję, ot co. Plus dobrą konwersję do b&w, o co dzisiaj niełatwo, w dobie spłowiałych udziwnionych wyblakłości...
A pomponiki swoją drogą! ;)
Bardzo mi się podoba, chciałbym zobaczyć też wersje kolorową ;D
Jakiego koloru jest/był domek?
2pompony
13-09-2015, 19:15
Jestem oburzony! Jak można nei wiedzieć?
Koloru skandynawskiego oczywiście...
;)
Dziękuję, za dobre słowo :)
Jakiego koloru jest/był domek?
Domek był ciemnobrązowy
Bardzo mi się podoba, chciałbym zobaczyć też wersje kolorową ;D
W kolorze szału nie ma jest głównie wypłowiały zielony i mleko w górze. Tego dnia tylko chmury i deszcz.
Jestem oburzony! Jak można nei wiedzieć?
Koloru skandynawskiego oczywiście...
;)
;) ten akurat wyłamał się z obowiązującego na Lofotach standardu kolorystycznego
Niezły klimat osiągnięty zdecydowaną obróbką, a dno widoczne pod powierzchnią wody dodaje smaczku i odróżnia od podobnych kadrów.
Mnie tam nic nie niepokoi, miło się ogląda.
Pozdrawiam Mirek