Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W zaułku
Jeszcze jeden wodospad z Islandii:
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/08/tomasz_cc20150817hengifoss_01-2.jpg
źródło (http://tomasz.cc/photos/iceland/tomasz_cc-20150817-hengifoss_01.jpg)
rawkik30
25-08-2015, 23:11
Klasa! :-) Nie potrafię do niczego "przyczepić" ;-)
jak nie z tej planety :) jak poprzednicy - pro
piotrekcoleman
26-08-2015, 13:27
Kawał dobrej roboty
Kolejna bajeczna fotka :)
Gratki
Fantastiś, piękne, bardzo mi się podoba.
gibson777
26-08-2015, 20:22
Będę szczery - poprzedni wrzucony przez Ciebie wodospad z Islandii jest genialny - kadr, kolorystyka, wszystko! Natomiast to zdjęcie wydaje mi się nieco sztuczne, jakby za bardzo "przerysowane", szczególnie dolna część kadru. Ale to tylko opinia laika. Gratuluję niesamowitej podróży i widoków!
Bartekkw
26-08-2015, 21:20
Jak tylko zobaczyłem Twój wątek to wiedziałem że będzie memłanie ;) Masz coś na krótkim czasie ? Tu niezbyt mi to pasuje, chociaż pewnie będąc w tym miejscu sam nakręciłbym ND…..
rawkik30
26-08-2015, 21:42
...coś na krótkim czasie ? Tu niezbyt mi to pasuje, chociaż pewnie będąc w tym miejscu sam nakręciłbym NDâŚ..
Przy okazji: osobiście jakoś nie jestem fanem długich czasów przy wodospadach (pokazanie dynamiki wody też ma dla mnie swój urok),ale niemal nic innego się nie zdarza już mi oglądać. O krótkich (lub krótszych choćby) czasach prawie wszyscy zapomnieli ;-)
Też chętnie bym zobaczył - choćby dla porównania - wersję "krótką", ale nie wiem czy się doczekamy...
Tutaj, pomimo pewnego przerysowania (jak gibson777 wspomniał) i długiego czasu i tak mi się wszystko podoba.
Długi czas jak najbardziej uzasadniony ale może nie aż tak. Rzeczywiście woda nieco zbyt mleczna.
A tak na poważnie to ważne odkrycie: jednak jest na Marsie woda w stanie ciekłym :)
Generalnie nie przepadam za zbytnim memłaniem, ale w takim wykonaniu podoba mi się baaardzo. Przepiękna fotografia!
Cóż, jednym memłanie podchodzi bardziej, a innym mniej :)
Mi jeszcze się nie znudziło i będę was męczył dalej ;-)
Mam zdjęcie na krótkim czasie z tego wodospadu, ale z wcześniejszej pory, gdzie warunki jeszcze nie były najlepsze - postaram się wrzucić zbiorczo do turystyki :)
Dzięki za komentarze!