Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W ostatnich promieniach...
... wybrzeże miejscowości o nazwie Vikten :).
Zdjęcie to popełniłem podczas zeszłorocznej wyprawy na Lofoty.
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://dl.dropboxusercontent.com/u/52875289/Hosting/_DSC0650A-2_1000.jpg)
Pozdrawiam :).
Hubercie cóż tu pisać... :razz:
Masakra!!! Opad szczęki totalnie zaliczony.
target_xx
16-08-2015, 19:26
Zdjecie jest ciekawe, duzo sie dzieje. Na plus to czerwone swiatlo na gorze co dodaje zdjeciu pazurka, ciekawa kolorystyka ktora pasuje do zdjecia oraz dlugi czas naswietlania. Na minus, osoba ktora stoi na skalkach calkowicie sie traci, musialem sie mocno wpatrywac zeby ja dostrzec ( zaznaczam ze nie mam problemow ze wzrokiem:-) ) oraz nie pasuje mi skalka w lewym dolnym rogu, ktora moim zdaniem jest troche za duza, pasowalo by mi tam cos mniejszego. Takie jest moje zdanie.
Zawsze cosik można skrobnąć ;).
Masakra!!! Opad szczęki totalnie zaliczony.
Szanuj szczękę, bo jeszcze na pewno się przyda ;).
Zdjecie jest ciekawe, duzo sie dzieje. Na plus to czerwone swiatlo na gorze co dodaje zdjeciu pazurka, ciekawa kolorystyka ktora pasuje do zdjecia oraz dlugi czas naswietlania. Na minus, osoba ktora stoi na skalkach calkowicie sie traci, musialem sie mocno wpatrywac zeby ja dostrzec ( zaznaczam ze nie mam problemow ze wzrokiem:-) ) oraz nie pasuje mi skalka w lewym dolnym rogu, ktora moim zdaniem jest troche za duza, pasowalo by mi tam cos mniejszego. Takie jest moje zdanie.
Dzięki serdeczne za opinię i koment ;).
Pozwól jednak, że ustosunkuję się do tego, co napisałeś ;).
Postać jest dodatkiem i ma tutaj konkretne "zadanie": pokazanie przestrzeni. Czy jest mało widoczna? Wydaje mi się, że ubiór jest wystarczająco zróżnicowany kolorystycznie od otoczenia, przez co nie trudno ją ominąć ;).
Ale ok - niech będzie, że jest słabo widoczna... ;).
Skałka w LD: taka była i ... tak została. A wybrałem ją celowo: otóż gdyby nie ona, cała kompozycja zdjęcia "przechyliłaby się" na prawo (ze względu na nagromadzenie elementów), nawet jeśli byłaby mniejsza :).
A zależało mi, aby choć trochę "odciążyć" prawą stronę... ;).
Dzięki raz jeszcze za opinię - fajnie jest czasami konstruktywnie pogadać ;).
Antek123
16-08-2015, 20:25
Zdjęcie miazga :) gratuluję i pokaż więcej,jak masz...
mskowronski
16-08-2015, 21:04
Piękne kamienie na pierwszym planie - zrobiłbym im osobną sesję :)
no właśnie nic dodac nic ująć
(...) pokaż więcej,jak masz...
Zainteresowanie raczej kiepskie, więc pozwolę sobie zaprosić na FB lub stronę - tam znajdziesz więcej odsłon z tej wyprawy ;).
Dzięki wszystkim za odwiedziny :D!
Malarsko, pędzlem malowane ;-)
FB już od dawna dodany do ulubionych ;)
Twoje kadry są kozackie , podoba mi się twój styl :)
Pozdrawiam
Mistrzostwo warsztatowe + przepiękna miejscówka + najlepsza pora + dobry sprzęt = zdjęcie doskonałe :)
Gratulacje, chciałoby się więcej takich widoków oglądać.