Zobacz pełną wersję : Które szelki na 2 body
Mam dylemat , zastanawiam się na szelkami reporterskimi śluby. Używam 2 x d610 z gripem + lampy podczas zabawy .
- Reporter pasek dual x profi
- OP/TECH Dual Harness Regular
I takie pytanie do użytkowników tych systemów, proszę przedstawić wady i zalety.
Powiem że dużo kucam przy zdjęciach i boje się że aparat może się obijać o ziemie w przypadku reportera, tylko w przypadku op/tech wydaję mi mniej wygodniejsze w czasie poruszanie się ale mogę się mylić.
Nie wiem jak z wytrzymałością nie widziałem ich na oczy wiec cieżko mi się wypowiedzieć
, jak uważacie co wybrać?
dołączę się do pytania ;-) szukam szelek na dwa body jednak wybór i rozrzut cenowy jest spory.
Co powiecie na temat tych:
http://rebeleast.com/rebel-one-premium-gold/
używa ktoś z Was? chodzi głównie o wygodę, bo są "trochę" inaczej zrobione niż Reporter czy BlackRapid :-)
dołączę się do pytania ;-) szukam szelek na dwa body jednak wybór i rozrzut cenowy jest spory.
Co powiecie na temat tych:
http://rebeleast.com/rebel-one-premium-gold/
używa ktoś z Was? chodzi głównie o wygodę, bo są "trochę" inaczej zrobione niż Reporter czy BlackRapid :-)
W reporter mozesz miec podwojne zabezpieczenie i jednoodlwowe monobloczki sa bardziej bezpieczne niz jakies pseudo karabinczyki czy cos co jest tam na zdjeciu przy tych rebel. Uzywam reporterow i sa spoko. Choc i tak stwierdzam ze do slubow to malowygodne rozwiazanie. Tylko ze inaczej sie nie da..
Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
Też szukałem szelek i wybór padł na Reportera ,jak narazie jestem mega zadowolony
Też szukałem szelek i wybór padł na Reportera ,jak narazie jestem mega zadowolony
A z jakim mocowaniem wybrałeś ?
A z jakim mocowaniem wybrałeś ?
Z mocowaniem Promax wszystko fajnie gra.
Reporter to dobry wybór. Mam starą wersję Dual X (już chyba z 4 lata) i jestem z nich w pełni zadowolony.
kornikbp
29-08-2015, 22:10
Ja również mam chrapkę na te Rebel East czyli podróbkę amerykańskiego Hold Fast.
Do "kotleta" wyglądają schludnie, tylko mało jest opinii na forach. Niby jest jakiś test na necie, ale wydaje się być sponsorowany ;)