Zobacz pełną wersję : Plener ślubny we Władysławowie
W niedziele jadę zrobić plener młodym którzy są we władysławowie. A wiadomo, że tam i hel blisko.. Patrzyłem troche na satelicie w google ale byłbym wdzieczny za podpowiedzi, jakieś dzikie, piękne miejsca, gdzie nie ma ludzi, jakieś łódeczki... coś ciekawego :-)
Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
Ale o co chodzi? Przecież ty masz tylko bogatych klientów, więc pewnie mają jakąś wypas łajbe w porcie, lecisz w rejs i foty są. A że oni bogaci to i ładni, zgodnie z twoja logiką, więc co za różnica w jakich okolicznościach przyrody ich pstrykniesz?
Ładnemu we wszystkim ładnie.
Kurcze ale bogaci to bardziej w Międzyzdroje lub Sopot udeżają! Władysławowo? To brzydki plebs tam się wczasuje..... :-D
Wysłane z mojego kompa stacjonarnego, co stoi na biurku w kącie, za pomocą klawiatury
Ale o co chodzi? Przecież ty masz tylko bogatych klientów, więc pewnie mają jakąś wypas łajbe w porcie, lecisz w rejs i foty są. A że oni bogaci to i ładni, zgodnie z twoja logiką, więc co za różnica w jakich okolicznościach przyrody ich pstrykniesz?
Kurcze ale bogaci to bardziej w Międzyzdroje lub Sopot udeżają! Władysławowo? To brzydki plebs tam się wczasuje..... :-D
Wysłane z mojego kompa stacjonarnego, co stoi na biurku w kącie, za pomocą klawiatury
Pfff :-):-):-) a ty dalej biedny i glupi
Wysyłane z mojego LG-P940 za pomocą Tapatalk 2
A ty ze swoim poziomem gimbusa, na ironie reagujesz chamstwem i obrażaniem. Sam sobie zasłuzyłeś twymi poglądami by nie traktować cię, delikatnie mówiąc poważnie.
Dziwie się że jeszcze nie zaliczyłeś stałego bana, ale tu moderacja z wyrozumiałościa i zbytnią pobłazliwoscia cie traktuje.
Skoro ja biedny i głupi, to co o tobie napisać?
RobertMiernik
30-07-2015, 18:22
Zgredol: zakończ proszę występy w tym wątku.
Ja tylko ironizuje, ktos mnie obraża, a to mnie sie zwraca uwagę? Ile jeszcze bedziecie tolerować poczynania tego pożal się boże uzyszkodnika @tetunio? Jeszcze kilka lat temu taki element spotykał sie z ostracyzmem innych i był wywalany od razu z forum. A dziś....? JKlepie te swoje bzdety, obraża i nic!!!
RobertMiernik
30-07-2015, 22:04
Tam gdzie obraża, dostaje po uszach, tam gdzie jest obrażany, po uszach dostawał będzie ten drugi.
Koniec offtopów, merytorycznie proszę, jak będą dalej wycieczki poniżej, to polecą ostrzeżenia.
Nazwanie mnie biednym i głupim to nie obrażanie? Moze wyjasnisz mi jakimi kryteriami moderacja sie kieruje uznając coś za obraze? Coś mi się wydaje ze będę kolejnym który bez żalu opuści to forum, bo tu już bagienko się robi, poziom leci na łeb na szyje. Dziwie się ze admin tego nie widzi. Za epoki Piotra takie rzeczy nie miały miejsca. Może jak @tetunio kogos z moedracji zwyzywa, to do was dotrze ze nie ma tu miejsca dla elementu który dyskryminuje ludzi ze wzgledu na stan posiadania i urode. Wiec albo sie obudzicie i zrobicie z nim porzadek, albo ja to bede ciagle wypominal i mnie wywalicie, bo takie tu teraz standarty!!!!
RobertMiernik
31-07-2015, 08:27
Gratuluje właśnie dostałeś nagrodę.
Ostatni raz: Nagrody dostają Ci, którzy psują atmosferę na forum TAM gdzie to robią. Wczoraj ostrzeżenie dostał tetunio, bo w innym wątku bluzgami rzucał. Dziś ostrzeżenie dostałeś Ty bo to Ty wbiłeś się do wątku z jak to ładnie nazwałeś ironizowaniem - poćwicz jeszcze.
Wydaje mi sie, że udało nam się zepsuć cały wątek - przepraszam.
Ten zamykam, tetunio jeśli jeszcze jesteś zainteresowany Władysławowem, stwórz nowy wątek.
zgredol, jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to zapraszam na PW.
Zgredol - masz wymagania wobec innych. No to zobacz jaki dajesz przyklad sam. Wchodze sobie watek, czytam normalny pierwszy post i nagle Twoja odpowiedz. Od czapki, bardzo niegrzeczna jazda. Ty myślisz ze wszyscy czytają cale forum? Nie. Chyba nikt nie czyta wszystkiego. Nie musimy znac historii twoich przepychanek z userem. I zreszta nic to nas nie obchodzi. Bo nie wolno przenosic kłótni z wątku na wątek. Nie wolno! A ty to zrobiles. To ty tutaj wykazales sie agresją. Nie narzekaj wiec bo nie jesteś bez winy.