Witam,
Czy ktoś moi mili Państwo z Was ma moze jakieś sprawdzone domki/ apartamenty w Toskanii? Interesuje mnie coś blisko morza dla 4 osoób dorosłych.
Serdecznie pozdrawiam!
Poszukaj na AirBnB (http://www.airbnb.pl/c/tpiotrowski?s=8). Jak klikniesz w ten link, to i ja coś zyskam.
Osobiście byłem dalej od morza pod Florencją (dla 10 osób) i koło Pienzy dla 4-6 osób.
edom.pl ?
2 lata temu byłem tam na wakacjach - agroturystyka pod volterrą - fakt, ze daleko od morza i może nie w sezon, ale za domek, w ktorym mogly mieszkac 4 osoby - sypiania + kanapa rozkładana połączona z kuchnią i na początku września płaciliśmy chyba 1000zł za 7 dni. Bez luksusów, ale lodówka, ekspres do kawy, czysto, schludnie, klimatycznie, gospodarz częstujący własnymi wyrobami, na uboczu - rewelacja. Trafiliśmy wprost rewelacyjnie.
Inna kwestia, że ja potrzebowałem własciwie noclegowni, 90% czasu jeździliśmy po okolicach - od florencji, przez chianti, lucce, siene, monterigioni, viaregio, barga, montepulciano itd.