Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bo Polska jest piękna...
***Zapraszam***
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/1a7pdgumSZq0DFwU1yLIdt3KqKk4pa4FlIXOFKfzTf0=w1024-h683-no)
Pozdrawiam
Janusz
No jest piękna... Bardzo mi się ten fot podoba... ;) Drażnią trochę te talerze ma maszcie i linki od niego, ale co tam :mrgreen:
No jest piękna... Bardzo mi się ten fot podoba... ;) Drażnią trochę te talerze ma maszcie i linki od niego, ale co tam :mrgreen:
Zastanawiałem się czy je usunąć, ale uznałem że skoro już tam są...:D a poza tym, gdybym je usunął to pewnie połowa ludzi w Rytrze nie miałaby internetu:D ;)
Ale jakbyś je "wypeesował", to wszyscy byliby zadowoleni :mrgreen:
Bardzo ładnie, nic a nic bym nie zmieniał...
merkator
23-07-2015, 08:19
noooo... sympatyczny zachodzik, zwłaszcza teraz, gdy niebo jest nijakie. ;)
W brew pozorom, że niebo jest nijakie ostatnio, to zachody wcale nie są takie złe;)
Słońce wygląda piękne, jest wielkie, czerwone więc tylko miejsce odpowiednie trzeba znaleźć;)
merkator
23-07-2015, 12:57
..... więc tylko miejsce odpowiednie trzeba znaleźć;)
Proponuję N49.474277, E21.039076 - okolice: Banica, Czyrna, lub gdzieś niedaleko. Czekałem tam na zachód słońca ale dolne warstwy atmosfery były zasnute smogiem. Będę tam wracał, bo miejscówka jest sympatyczna. Ponadto w okolicy jest kilka ambon, kto "poluje" na płowe z pewnością doczeka się obiektu w sam raz do działu "przyroda" ;)
To zachód czy wschód słońca?
Proponuję N49.474277, E21.039076 - okolice: Banica, Czyrna, lub gdzieś niedaleko. Czekałem tam na zachód słońca ale dolne warstwy atmosfery były zasnute smogiem. Będę tam wracał, bo miejscówka jest sympatyczna. Ponadto w okolicy jest kilka ambon, kto "poluje" na płowe z pewnością doczeka się obiektu w sam raz do działu "przyroda" ;)
Niestety, smog w naszej okolicy nie pomaga.
To zachód czy wschód słońca?
Zdecydowanie zachód, wydaje mi się, że to widać :)
Tak, to zachód;)
A co do miejsca, na pewno postaram sie sprawdzić;)
merkator
23-07-2015, 14:21
Na wschód słońca to w tej okolicy można spróbować "słoneczne wzgórze" w Bereście. Wsp. N49.492979, E20.962524 - drugi koniec tej samej doliny.