PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Braciszek

Krzysztof Orłowski
20-07-2015, 12:53
Pierwsze koty za płoty. Proszę o ocenę oraz krytyczne uwagi na temat mojej pierwszej pracy. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich. http://zapodaj.net/fae3b66ee68f6.jpg.html

Andrzej1974
20-07-2015, 12:59
Brak zdjęcia a przynajmniej ja go nie widzę...

Krzysztof Orłowski
20-07-2015, 13:37
to moja wina, już naprawiłem, link działa

thekrycha
20-07-2015, 13:50
Na pewno dobre zdjęcie wstawiłeś?

Krzysztof Orłowski
20-07-2015, 13:56
Braciszek zakonny, portret nie do końca klasyczny. Czy coś nie tak?

Ned Stark
20-07-2015, 14:07
Podoba się tobie to zdjęcie?

RaditZ
20-07-2015, 14:09
Braciszek zakonny, portret nie do końca klasyczny. Czy coś nie tak?

Wiesz... Tą osobą na tym zdjęciu może być każdy, jakbyś nie napisał, że zakonnik też bym nie zwrócił uwagę na strój, bo od razu zamknąłem okno z tym zdjęciem. Nie rozumiem. Nie podoba mi się, że nawet milimetra twarzoczaszki nie ma na tym zdjęciu.

Krzysztof Orłowski
20-07-2015, 14:58
Gdyby nie było dla mnie ciekawe nie zawracałbym Wam głowy. Patrzę na ten obraz w szerszym kontekście nie tylko na "twarzoczaszkę modela". Zrobłem zdjęcie na uroczystości weselnej. W tle kolorowa sala, parkie, goście i samotny człowiek przy stole (jako jedyny), kierujący swoją uwagę w to miejsce. Uznałem to zdjęcie za ciekawe bo nie stereotypowe. Może ma specyficzną wrażliwość? Dziękuję za ocenę pomogło mi to spojrzeć na to innymi oczami.

6868
20-07-2015, 15:08
Czy tylko ja nie widze zdjecia ?

thekrycha
20-07-2015, 15:11
Jest w linku :)

RaditZ
20-07-2015, 16:29
Gdyby nie było dla mnie ciekawe nie zawracałbym Wam głowy. Patrzę na ten obraz w szerszym kontekście nie tylko na "twarzoczaszkę modela". Zrobłem zdjęcie na uroczystości weselnej. W tle kolorowa sala, parkie, goście i samotny człowiek przy stole (jako jedyny), kierujący swoją uwagę w to miejsce. Uznałem to zdjęcie za ciekawe bo nie stereotypowe. Może ma specyficzną wrażliwość? Dziękuję za ocenę pomogło mi to spojrzeć na to innymi oczami.

Nie jako jedyny, bo po prawej jakaś pani też siedzi przy stole. Jak już w takim kontekście się tłumaczysz to powinna być trochę większa GO, żeby cokolwiek można było dostrzec w tym kierunkowym spojrzeniu modela. Co prawda kto wie gdzie patrzy skoro oczu nie widać. Jakby było więcej świateł tle to chociaż bokeh by broniło tej fotki, a tak. Dla mnie zdjęcie - jako treść - słabe, bo kolorowa sala jest rzeczywiście okey.